Citizen calibre 3100

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
chivualex

Citizen calibre 3100

Mesaj de chivualex »

Salut.
As dori sa achizitionez un Citizen Perpetual Calendar cu calibru 3100 ca cel din imagine..
Este un mecanism bun?Stiti pe cineva pe forum care are un astfel de ceas,sau unul tot cu calibru 3100,pentru a-mi da cateva detalii despre el?
Ceasul o sa-l comand online,neavand posibilitatea sa-l vad pe viu inainte,intr-un magazin din Pitesti.

Imagine
catalinus

Re: Citizen calibre 3100

Mesaj de catalinus »

chivualex scrie:Salut.
As dori sa achizitionez un Citizen Perpetual Calendar cu calibru 3100 ca cel din imagine..
Este un mecanism bun?Stiti pe cineva pe forum care are un astfel de ceas,sau unul tot cu calibru 3100,pentru a-mi da cateva detalii despre el?
Ceasul o sa-l comand online,neavand posibilitatea sa-l vad pe viu inainte,intr-un magazin din Pitesti.
...
3100 e un calibru bun si unul din putinele modele (la preturi decente) cu 'big date' si perpetual calendar - cred ca exista unul la colegul satiriadis care ar putea spune mai multe ...
chivualex

Mesaj de chivualex »

Multumesc catalinus.
Imi place mult de tot ceasul dupa ce l-am vazut in poza de mai sus.Inainte nu mi se parea deosebit.
Cum sta Citizen cu finisajele,in comparatie cu Seiko,sa zicem(doar Seiko am pana acum si asta e punctul meu de reper)?Pozele te pot pacali foarte usor.
catalinus

Mesaj de catalinus »

chivualex scrie:Multumesc catalinus.
Imi place mult de tot ceasul dupa ce l-am vazut in poza de mai sus.Inainte nu mi se parea deosebit.
Cum sta Citizen cu finisajele,in comparatie cu Seiko,sa zicem(doar Seiko am pana acum si asta e punctul meu de reper)?Pozele te pot pacali foarte usor.
Exista cel putin vreo 4-5 nivele de finisaje si la Citizen si la Seiko, deci nu este simplu de facut o apreciere - insa in gama de preturi de care vorbim acum Citizen si Seiko nu prea au concurenta! Trebuie remarcat ca si la gama 3100 exista modele (mult) mai ieftine pentru piata US cu cristal mineral dar si unele modele cu safir.
chivualex

Mesaj de chivualex »

Modelul care l-am prezentat eu in poza de mai sus apare pe site ca fiind cu geam mineral.
Exista aceeasi model cu geam safir?Daca exista,mai este alta diferenta intre ele?Daca e vorba doar de geamul ceasului,nu ma deranjeaza ca nu e safir.
Daca ai putin grija de el e bun si mineralul.
Zar

Mesaj de Zar »

Exista modelul (cal. 3100-US/E310-JP) si cu safir dar este LE (999) si facut pt. piata japoneza.

http://forums.watchuseek.com/f21/citize ... 22015.html :arrow:
AR1070-56E
Scrie răspuns