ceas tissot couturier automatic sau certina ds 1
-
alex.marian
ceas tissot couturier automatic sau certina ds 1
rog un sfat .........care distrece cele 2 ceasuri este mai bun calitativ si durabil ...si de ce ?
-
wurdulak
Re: ceas tissot couturier automatic sau certina ds 1
Diferenta este ce marca si otel imbraca mecanismul. Cred ca sunt mai multe modele de Ds 1 si Couturier, cronograf si fara...
Pune niste poze, niste date despre ele.
Pune niste poze, niste date despre ele.
I care naute for "haute".
-
alex.marian
revin cu detalii ...ma refer la un tissot couturier automatic(nu chrono) si un certina ds1.din ce am vazut eu mecanismele sunt la fel 2434-2la tissot si 2824 la certina..ma interesa care merita banii ................alex.marian scrie:rog un sfat .........care dintre cele 2 ceasuri este mai bun calitativ si durabil ...si de ce ?
tissot cod T035.407.16.051.01
la certina cod C006.407.11.051.00
Nu doar ca mecanismele sunt similare, ele vin si in acelasi grad de finisare, elaboree. Adica pe o scara de la 1 la 4 pe treapta a 2-a (sunt standard, elaboree, top, chronometer).
Cred ca diferenta o va face in ultima instanta preferinta personala fata de design/brand.
Eu as alege Certina. Imi place si ceva mai mult cum arata, dar mai are doua avantaje: curea metalica, WR superior.
Oricum, indiferent ce ati alege, puteti fi linistit ca veti avea un ceas bun care sa va "slujeasca" si sa va incante multi ani.
Succes in cautari!
Cred ca diferenta o va face in ultima instanta preferinta personala fata de design/brand.
Eu as alege Certina. Imi place si ceva mai mult cum arata, dar mai are doua avantaje: curea metalica, WR superior.
Oricum, indiferent ce ati alege, puteti fi linistit ca veti avea un ceas bun care sa va "slujeasca" si sa va incante multi ani.
Succes in cautari!
-
wurdulak
Mda, Certina pare mai ok, si eu as merge pe aceasta varianta.
I care naute for "haute".