Parere ceasuri Steinhart
Parere ceasuri Steinhart
Am scris intr-un post anterior ca ma gandeam sa imi achizitionez un Tissot PRC 200 chronograph.
Ceasul imi place foarte mult, insa pretul si faptul ca este un quartz ma fac sa am indoieli.
Uitandu-ma pe internet am gasit site-ul celor de la STEINHART si am constat ca acestia vand ceasuri automatice cu mecanism elevtian la preturi foarte bune.
Am citit si tot felul de comentarii despre cesurile lor si toata lumea are o parere excelenta, calitatea fiind una foarte buna.
http://www.steinhartwatches.de/index.ph ... l_ID=9#191 Acest model ma atrage destul de mult si se incadreaza in bugetul meu.
A mai cumparat cineva de la ei de pe site ?
Livreaza si in Romania?
Ce parere aveti? Merita mai mult decat PRC 200 la care ma gandeam initial ? Mai ales ca sunt cam la acelasi pret.
Pe site scrie ca sunt Swiss Made.
Multumesc
Ceasul imi place foarte mult, insa pretul si faptul ca este un quartz ma fac sa am indoieli.
Uitandu-ma pe internet am gasit site-ul celor de la STEINHART si am constat ca acestia vand ceasuri automatice cu mecanism elevtian la preturi foarte bune.
Am citit si tot felul de comentarii despre cesurile lor si toata lumea are o parere excelenta, calitatea fiind una foarte buna.
http://www.steinhartwatches.de/index.ph ... l_ID=9#191 Acest model ma atrage destul de mult si se incadreaza in bugetul meu.
Livreaza si in Romania?
Ce parere aveti? Merita mai mult decat PRC 200 la care ma gandeam initial ? Mai ales ca sunt cam la acelasi pret.
Multumesc
Re: Parere ceasuri Steinhart
Aduce mult prea tare cu Rolex 
Dar daca tie iti place...
Dar daca tie iti place...
- calin gabi
Este mai calitativ decat Tissot pe quartz si are un pret bun pentru un eta 2824.cel putin este original.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
geovisco scrie:Am scris intr-un post anterior ca ma gandeam sa imi achizitionez un Tissot PRC 200 chronograph.
Livreaza si in Romania?
Multumesc
In general parerea prin alte forumuri pe unde mai sunt eu (de ex. PMWF) este destul de buna - chiar spre excelenta in zona US unde au fost (foarte temporar) niste discount-uri extrem de competitive.
Eu personal as recomanda mai degraba modelul:
http://www.steinhartwatches.de/index.ph ... 9&Sel_ID=9
tocmai pentru ca nu aduce asa mult cu o clona de Submariner
- Tissot swiss 01
Nu e clona Submariner dar este cu siguranta clona Rolex Explorer 2 (Orange Hand)catalinus scrie:geovisco scrie:Am scris intr-un post anterior ca ma gandeam sa imi achizitionez un Tissot PRC 200 chronograph.
Livreaza si in Romania?
Multumesc
In general parerea prin alte forumuri pe unde mai sunt eu (de ex. PMWF) este destul de buna - chiar spre excelenta in zona US unde au fost (foarte temporar) niste discount-uri extrem de competitive.
Eu personal as recomanda mai degraba modelul:
http://www.steinhartwatches.de/index.ph ... 9&Sel_ID=9
tocmai pentru ca nu aduce asa mult cu o clona de Submariner
Rusine Steinhart,un alt "producator hot"
http://doubleredseadweller.com/oh_e2.htm
Jenant Steinhart
Lispsiti total de originalitate ( tot ce produc ei)
Mai bine Sinn ori orice altceva
Adevarul este ca avem multi producatori, cu ceasuri de mii de euro, care seamana intre ele ca doua picaturi de apa. Sunt convins ca putem gasi oricand 10 nume cu rezonanta, care produc ceasuri extrem de asemanatoare cu modelele Rolex si nu numai. Diferenta este ca ei cer mult mai mult decat Steinhart pe aceste produse.
Nu sunt avocatul lui Steinhart si nu sustin ca dovedeste originalitate. Observ doar ca are preturi aproape incredibil de bune pentru ceasuri Swiss Made. Comparativ cu altii, care folosesc aceleasi mecanisme, aceleasi materiale etc.
Neavand insa o istorie, nu isi poate permite - momentan - sa ceara mai mult. Sunt insa convins ca daca succesul firmei va continua, preturile vor creste. Mult.
Deocamdata, Steinhart a gasit o nisa de pret pe o piata care cere ceasuri Swiss Made. Sa recunoastem, e greu sa gasesti producatori elvetieni care ofera ceva similar la asemenea preturi. Nu spun ca nu exista, doar ca sunt foarte putini.
Spre exemplu, e evidenta sursa de inspiratie pentru modelul Ocean 44. Dar, are bezelul acoperit cu cristal safir, un mic "amanunt" care se regaseste doar la ceasuri de multe ori mai scumpe. Iar daca Rolex nu are motive sa-i dea in judecata pentru plagiat - si sunt convins ca ar face-o daca ar avea argumente legale - nu inteleg de ce ne-am ataca noi, sufocati de un anumit sentiment al nedreptatii.
Cui ii plac ceasurile Steinhart, sa le cumpere si sa se bucure de ele. Eu, de exemplu, as putea trece peste faptul ca seamana foarte mult cu anumite modele de Rolex. Inca n-am ajuns un cumparator asa de "subtire" incat sa ma jeneze designul, asa cum nu-i jeneaza nici pe baietii de la Tag Heuer & Comp. Iar aia ar trebui sa fie mai rafinati decat mine, taranul din Romania care se holbeaza la lumea buna. Dar nu sunt mai rafinati, pentru ca banii n-au miros si seamana toti intre ei. Difera doar numarul.
Nu sunt avocatul lui Steinhart si nu sustin ca dovedeste originalitate. Observ doar ca are preturi aproape incredibil de bune pentru ceasuri Swiss Made. Comparativ cu altii, care folosesc aceleasi mecanisme, aceleasi materiale etc.
Neavand insa o istorie, nu isi poate permite - momentan - sa ceara mai mult. Sunt insa convins ca daca succesul firmei va continua, preturile vor creste. Mult.
Deocamdata, Steinhart a gasit o nisa de pret pe o piata care cere ceasuri Swiss Made. Sa recunoastem, e greu sa gasesti producatori elvetieni care ofera ceva similar la asemenea preturi. Nu spun ca nu exista, doar ca sunt foarte putini.
Spre exemplu, e evidenta sursa de inspiratie pentru modelul Ocean 44. Dar, are bezelul acoperit cu cristal safir, un mic "amanunt" care se regaseste doar la ceasuri de multe ori mai scumpe. Iar daca Rolex nu are motive sa-i dea in judecata pentru plagiat - si sunt convins ca ar face-o daca ar avea argumente legale - nu inteleg de ce ne-am ataca noi, sufocati de un anumit sentiment al nedreptatii.
Cui ii plac ceasurile Steinhart, sa le cumpere si sa se bucure de ele. Eu, de exemplu, as putea trece peste faptul ca seamana foarte mult cu anumite modele de Rolex. Inca n-am ajuns un cumparator asa de "subtire" incat sa ma jeneze designul, asa cum nu-i jeneaza nici pe baietii de la Tag Heuer & Comp. Iar aia ar trebui sa fie mai rafinati decat mine, taranul din Romania care se holbeaza la lumea buna. Dar nu sunt mai rafinati, pentru ca banii n-au miros si seamana toti intre ei. Difera doar numarul.
-
impala2328
Go fot it !
pe wus toate parerile sunt pro si nu doar acolo...avem si aici colegi multumiti !
daca se incadreaza pe palierul tau de cerinte (si in buget
) e de luat !
pe wus toate parerile sunt pro si nu doar acolo...avem si aici colegi multumiti !
daca se incadreaza pe palierul tau de cerinte (si in buget
Da, livreaza. E 15E taxa de transport. Ajunge direct la usa ceasu. La mine a durat o saptamana intre confirmarea platii si primirea ceasului. (2 zile de cand a plecat din Germania).geovisco scrie: Livreaza si in Romania?
Daca nu ai nevoie de Chronograph la un ceas atunci merita.
Eu detin si un PRC200 si un Steinhart pilot si pot sa-ti spun ca ambele sunt ceasuri bine finisate. Dar in momentul de fata imi este mai drag Steinhartul. Daca ar fi acum sa aleg intre prc200 si Steinhart atunci as alegere fara sa clipesc ceasul mecanic/automat.
Decizia este a ta. Mult succes!
Dupa parerea mea Steinhartul e mai bine facut decat PRC200. Pare si se simte mai solid O1-ul.geovisco scrie:Am scris intr-un post anterior ca ma gandeam sa imi achizitionez un Tissot PRC 200 chronograph.
Livreaza si in Romania?
Multumesc