Sfat ceas Pulsar

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
daveraux

Sfat ceas Pulsar

Mesaj de daveraux »

Buna ziua, m-am hotarat de curand sa-mi cumpar un ceas de mana si dupa lungi cautari m-am oprit la acest model.
As vrea sa stiu si eu ce parere aveti despre urmatorul ceas, daca e bun, daca isi merita banii, daca firma face ceasuri bune si asa mai departe(argumente pro si contra):
http://www.watchshop.com/mens-pulsar-ch ... _2gSfX4RqQ
Sau ce alt ceas mi-ati recomanda avand cam acelasi buget ca acesta si sa arate cam la fel.
Multumesc anticipat.

Imagine
mikigrecu

Re: Sfat ceas Pulsar

Mesaj de mikigrecu »

Salut! Avea mai demult un prieten ceas pulsar si s-a impacat bine din ce stiu dar personal as alege mai de graba un casio la banii astia sau seiko sau mai pui ceva si ei un certina swiss made..adica daca tot dai un ban da pe ceva mai de calitate si o firma mai consacrata!
Satan

Mesaj de Satan »

Salutare,
Marca PULSAR este SEIKO practic, un brand mai intalnit in U.S. decat pe la noi.
Seiko nu e o marca proasta, poti merge pe incredere pe PULSAR, ori de-ti iei Casio ori de-ti iei Seiko and so on, tot ce are quartz in el, e fiabil, precis si sincer sa fiu cu tine, chinezarie. Dar cum toate-s chinezarii, poti avea incredere!
RudolfF

Mesaj de RudolfF »

Pulsarul este echipat cu un mecanism 7T62A sau 7T92A, acelasi calibru folosit si in ceasurile seiko. Mecanismele sunt foarte ok, dar cu mult plastic, atat la platoul principal cat si la angrenaje.
Eu zic ca este ok.... si fara de moarte.
Scrie răspuns