Frederique Constant

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
GAS

Frederique Constant

Mesaj de GAS »

Dragi Colegi,

va rog frumos, o mana de ajutor: mi s-a pus pata pe un Frederique Constant, modelul FC-710MC4H6.

Il gasiti aici:
http://www.frederique-constant.com/pres ... acture.pdf

Am vorbit la Kultho, sa vad ce oferta imi fac, cel mai probabil maine. Nu exista in stoc, asa ca nu am un pret deocamdata, nici macar orientativ.

Intrebarea catre voi este: Daca ar fi sa cautati exact acest model, de unde l-ati cumpara?

Va astept parerile aici sau prin PM.

Multumesc anticipat!
Clipper

Re: Frederique Constant

Mesaj de Clipper »

Si pe mine ma intereseaza acest ceas, am intrebat acum o luna cred de el, am lasat un numar de telefon, vanzatorii si doamna "mai mare" din magazin nici nu stiau de existenta acestui model, dar nu e o problema pentru ca nu a fost lansat de multa vreme acest model.

Judecand dupa pretul pe care stiam eu ca il avea varianta fara secundar, pretul probabil ca poate fi comparabil cu preturile dealerilor autorizati la nivel de UE, sunt unele ceasuri care probabil ca in functie de brand si/sau model sunt ferite de practica damboviteana de a vinde cu mult peste MSRP.
GAS

Mesaj de GAS »

N-am primit nimic de la BB, cred ca nici nu primesc saptamana aceasta, doar e vineri!
Am insistat eu cu inca un e-mail, sa vad daca se sensibilizeaza cineva.
GAS

Mesaj de GAS »

Salut,

Din pacate raspunsul primit e negativ: "modelul solicitat nu exista in stoc si nu va exista in portofoliul BB Collection in perioada urmatoare". Cu alte cuvinte, ia-ti altceva daca vrei sau ia-l de pe unde poti...

Daca aveti idee de alta sursa de incredere si cu preturi omenesti va rog mult sa imi spuneti sa incerc sa-l iau de la alt dealer.

Multumesc anticipat!
GAS

Mesaj de GAS »

Am rezolvat. Multumesc tuturor pentru ajutor.
Vitti

Mesaj de Vitti »

Cum s-a rezolvat?
Poate mai intereseaza si pe altii modelul asta :)
mikigrecu

Mesaj de mikigrecu »

stil romanesc..a rezolvat omu il doare la basca de altii
GAS

Mesaj de GAS »

Miki from Greece, exista un icon "mp". Daca ai ceva de comentat dupa un an de la discutia initiala accept sa ma intrebi pe privat si iti raspund cu drag la orice intrebare.

Daca doar vrei sa te afli putin in centrul atentiei, iti spun cum am finalizat: am luat acelasi ceas, tot din reteaua B&B, cu alt format al limbilor, nu model Breguet. Daca vei cauta in acea perioada la."ultima achizitie" gasesti pozele postate.
Scrie răspuns