Magazin de incredere
- vlad_kohai
Magazin de incredere
Hello!
Vreau sa va spun doar ca am cumparat un ceas de pe <<http://www.watchshop.ro/>>, si totul a mers foarte bine, rapid si au avut o seriozitate cat se poate de mare! Ceasul e super, si cred ca aproape oricine gaseste ceva frumos acolo.
Recomand, nu fac reclama!
PS: pe viitor va pot spune si cat de precis e ceasul, etc, daca intereseaza...
Vreau sa va spun doar ca am cumparat un ceas de pe <<http://www.watchshop.ro/>>, si totul a mers foarte bine, rapid si au avut o seriozitate cat se poate de mare! Ceasul e super, si cred ca aproape oricine gaseste ceva frumos acolo.
What's the time? 
-
vreauunceas
Re: Magazin de incredere
Daca spui si care este ceasul, poate intereseaza pe cineva...
- vlad_kohai
Orient automatic "open heart". http://www.watchshop.ro/ceasuri-de-mana ... r-reserve/
Dar dece conteaza ceasul cand eu m-am referit la un loc bun de cumparaturi?
Sau voi vreti sa stiti "stocul" fiecaruia? Ori ce buzunar are?
Oricum, l-am cumparat in rate ca nici pt asta n-am bani!!

What's the time? 
-
vreauunceas
Nu poti sa spui cat e de precis ceasul fara sa spui si care e ceasul. Asa e logic, nu ti se pare?
- vlad_kohai
Subiectul era despre magazin. Daca dadeam detalii despre ceas o faceam la capitolul cu pricina.
What's the time? 
-
vasiledincu
Colega, cum poti sa spui cat de precis e un ceas fara sa precizezi despre ce ceas este vorba?vlad_kohai scrie:Hello!
E ca si cum ai spune "vinul e bun", fara sa precizezi daca te referi la un merlot "Prince Matei" sau la o "capsunica" facuta de unchiu' lu' Vanea in spatele casei!
"Esti prost si vrei sa te remarci?
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
- vlad_kohai
Recomand MAGAZINUL.
La <daca intereseaza...> m-am referit daca va intereseaza ce ceas am luat. Si postam asta la locul potrivit.
Si eu nu sunt colega sau mai stiu eu ce, ma cheama Vlad, ..incantat de cunostinta!
La <daca intereseaza...> m-am referit daca va intereseaza ce ceas am luat. Si postam asta la locul potrivit.
Si eu nu sunt colega sau mai stiu eu ce, ma cheama Vlad, ..incantat de cunostinta!
What's the time? 
Sigur nu esti angajat la magazinul ala, de tot il recomanzi atat? 
Multumim Vlad, si eu sunt incantat de cunostinta.
Omul are mai multe datorii, nu numai una; printre altele, sa fie ingaduitor si bun macar daca nu poate sa rabde o palma - probabil Ioan Slavici tocmai a fost "secat la mate" de-un prost (insa sper ca nu si prost-crescut).
Deocamdata Vlad nu a dat nimanui palme. Multumim inca-odata Vlad si eu chiar imi doresc sa faci o prezentare dupa puterea ta acestui ceas; imi place si as vrea si eu un Orient cu power reserve, tu ce zici, ajuta aceasta complicatie la un ceas?
Omul are mai multe datorii, nu numai una; printre altele, sa fie ingaduitor si bun macar daca nu poate sa rabde o palma - probabil Ioan Slavici tocmai a fost "secat la mate" de-un prost (insa sper ca nu si prost-crescut).
Deocamdata Vlad nu a dat nimanui palme. Multumim inca-odata Vlad si eu chiar imi doresc sa faci o prezentare dupa puterea ta acestui ceas; imi place si as vrea si eu un Orient cu power reserve, tu ce zici, ajuta aceasta complicatie la un ceas?
Asa e, din pacate constat ca unii nu isi indeplinesc nici singura datorie. 
Vreau sa stiu daca si-a achizitionat cineva un ceas de pe amazon.com si daca sunt originale?Aici ma refer la cele ship and sold by amazon.Intreb asta deoarece sunt ceasuri acolo mult mai ieftine decat prin magazinele noastre,chiar suspicios de ieftine.Este posibil sa fie acela pretul real si la noi preturile sa fie exagerate?Va multumesc!
Prețurile sunt foarte bune, ceasurile sunt originale. Singura problemă: în 99% din cazuri, nu trimit în România ...silvester scrie:Vreau sa stiu daca si-a achizitionat cineva un ceas de pe amazon.com si daca sunt originale?Aici ma refer la cele ship and sold by amazon.Intreb asta deoarece sunt ceasuri acolo mult mai ieftine decat prin magazinele noastre,chiar suspicios de ieftine.Este posibil sa fie acela pretul real si la noi preturile sa fie exagerate?Va multumesc!
Salut Vlad. imi poti spune si mie un pret la acest ceas, vad ca pe site nu mai e disponobil si nu mai este pretul afisat.
Multumesc
Multumesc