shock resist
shock resist
Buna tuturor....
Sunt pe cale de achizitionare a unui ceas care sa aiba urmatoarele caracteristici:
Shock resist
Water resist 100m
Analog
Fosforescent
Quartz
gen military
si acuma problema.....buget 300 lei
Am frunzarit in mare forum-ul si in loc sa fiu mai destept ,am ramas maai p.....in fine
doar asta l-am gasit Timex Expedition T49625 desi nu cred ca e fosforescent.
acuma chiar arunc banii degeaba.......sau cum scria un user pe forum"mai bine beau bere" de bani astia?
Sunt pe cale de achizitionare a unui ceas care sa aiba urmatoarele caracteristici:
Shock resist
Water resist 100m
Analog
Fosforescent
Quartz
gen military
si acuma problema.....buget 300 lei
Am frunzarit in mare forum-ul si in loc sa fiu mai destept ,am ramas maai p.....in fine
doar asta l-am gasit Timex Expedition T49625 desi nu cred ca e fosforescent.
acuma chiar arunc banii degeaba.......sau cum scria un user pe forum"mai bine beau bere" de bani astia?
Re: shock resist
Poate asta ?
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 20&t=25484
acum nu stiu ce intelegi tu prin fosforescent......indicatoarele sau tot cadranul...daca vrei tot cadranul, atunci cauta timex, care are functia indiglo , si am mai vazut si seiko orient si citizen cu cadran complet fosforescent in intuneric, dar nu la buton ca la timex
acum nu stiu ce intelegi tu prin fosforescent......indicatoarele sau tot cadranul...daca vrei tot cadranul, atunci cauta timex, care are functia indiglo , si am mai vazut si seiko orient si citizen cu cadran complet fosforescent in intuneric, dar nu la buton ca la timex
- gherghin nicolae
- Moderator
Timex-ul cu al sau cadran Indiglo , este electroluminiscent. Cadranul lumineaza la actionarea unui buton , lumineaza albastru.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
mihai20 scrie:Poate asta ?
doar indicatoarele si marcajele......nu tre' sa arate ca un pom de craciun
alta problema e ca am mana cam subtire ,cred ca va trebui sa renunt la anumite criterii
-
sclifositu
Salut, am vazut si eu timex-ul asta si mi-a starnit curiozitatea, pretul la care l-am gasit este foarte bun dar merita ceasul ? Shock resist, wr 10bar ...
da..merita, da-ti banii pe el si sa ne spui si noua ce surprize placute aisclifositu scrie:Salut, am vazut si eu timex-ul asta si mi-a starnit curiozitatea, pretul la care l-am gasit este foarte bun dar merita ceasul ? Shock resist, wr 10bar ...
-
sclifositu
Asta a fost asa .. sub centura ..zapotek scrie:da..merita, da-ti banii pe el si sa ne spui si noua ce surprize placute aisclifositu scrie:Salut, am vazut si eu timex-ul asta si mi-a starnit curiozitatea, pretul la care l-am gasit este foarte bun dar merita ceasul ? Shock resist, wr 10bar ...
Ce vrei sa spui cu: " sa vad cati inclina pentru timex" !?Aici nu o sa gasesti fani timex sau jacques lemans. Parca vroiai un ceas scuba. Astea doua sunt trompete din acest punct de vedere si din alt punct de vedere sunt ceasuri ieftine, fashion, care nu prezinta interes pe aici. Daca vrei ceas scuba ieftin si bun orienteaza-te pe seiko monster, orient mako, citizen promaster. Toate aceste sunt ceasuri incomparabil mai bune pentru scuba decat cele doua si f f bune pentru categoria de pret din care fac parte!
-
sclifositu
Salutare, in primul rand vreau sa mentionez ca nu am spus ca vreau un ceas scuba nu practic acest sport, insa vreau un ceas cat mai bine rezistent la apa pentru inot, piscina, adancimi de maxim 2m. In al doilea rand, nu stiu pentru unii ce inseamna ieftin, dar un ceas care pleaca de la 100 euro cele mai mici preturi nu e tocmai un ceas ieftin pentru mine, am si pretentii de la el, asta in cazul unui jacques lemans. Nu vreau sa gasesc fani pentru un ceas, vreau sa gasesc cunoascatori care sa ma ajute sa inclin spre unul dintre cele doua din punct de vedere al calitatii si mecanismului. Apropo astea sunt ceasuri pentru oamenii de rand ca mine care cauta calitate la preturi accesibile. Mersi oricum de raspunspacifica scrie:Ce vrei sa spui cu: " sa vad cati inclina pentru timex" !?Aici nu o sa gasesti fani timex sau jacques lemans. Parca vroiai un ceas scuba. Astea doua sunt trompete din acest punct de vedere si din alt punct de vedere sunt ceasuri ieftine, fashion, care nu prezinta interes pe aici. Daca vrei ceas scuba ieftin si bun orienteaza-te pe seiko monster, orient mako, citizen promaster. Toate aceste sunt ceasuri incomparabil mai bune pentru scuba decat cele doua si f f bune pentru categoria de pret din care fac parte!
incearca ceva din gama g-shock de la casio, si nu lua in seama toate comentariile "cunoscatorilor" , nu toata lumea isi permite sa isi ia rolex submariner de 5000 de euro si sa spuna de timex si j.le mans ca sunt gunoaie....poate nu sunt cele mai bune, dar isi fac treaba, iar in cazul de fata, nici nu cred ca se doreste vreun record de precizie sau vreo superfinisare vizibila la lupa x10
-
sclifositu
Mersi mihai mentru sustinere, ma bucur ca mai sunt si oameni care inteleg si cu care poti discuta, asta am incercat si eu sa explic ca vreau un ceas pentru oameni normali care sa isi faca treaba stiu ca nu sunt ceasuri perfecte. in legatura cu g-shock sincer imi plac acele ceasuri si firma casio chiar face calitate la preturi super accesibile, am si acum si am avut si in trecut ceasuri de la ei insa g-shock din pacate nu mi se potriveste, am mana foarte subtire si arata ca un "monstru" pe ea. oricum sunt ceasuri de super calitate.mihai20 scrie:incearca ceva din gama g-shock de la casio, si nu lua in seama toate comentariile "cunoscatorilor" , nu toata lumea isi permite sa isi ia rolex submariner de 5000 de euro si sa spuna de timex si j.le mans ca sunt gunoaie....poate nu sunt cele mai bune, dar isi fac treaba, iar in cazul de fata, nici nu cred ca se doreste vreun record de precizie sau vreo superfinisare vizibila la lupa x10
Nu are nimeni nici o treaba cu Timex-ul. Singura lor problema este ca nu sunt foarte fiabile, nici cele quartz nici cele mecanice.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people