Buna ziua,
On topic : din pacate brandul Atlantic nu este vazut foarte bine pe piata orologera de la noi, in sensul ca ceasurile nu isi pastreaza valoarea si nu sunt luate foarte in serios, cu toate ca unele modele sunt la nivel sau chiar peste cu multe dintre suratele lor elvetiene.
Exemplu concret: ceasuri (second-hand in stare buna) Atlantic cu ETA 2824-2, carcase inox, sticla safir fata-spate stau si zac efectiv la vanzare (in sensul ca nu se cauta), pe site-uri de specialitate, avand preturi intre 450-1000 lei.
Ma intreb, oare daca datele raman acelasi si in loc de Atlantic, ar fi scris pe cadran numele altui brand elvetian din acelasi palier de pret, calitate a constructiei etc...oare acelasi ar fi fost rezultatul ?
Personal nu prea cred, am vazut cum au zburat imediat spre alti utilizatori, ceasuri echipate cu Selitta SW200 si fara sa aiba vreo constructie deosebita (materiale folosite, tratamente, detalii) despre care s-ar fi putut spune ca ar fi facut diferenta.
Doar ca erau ceasuri elvetiene, insa nu Atantic

)
Off topic: am vazut azi ceasul acesta si imi pare tare rau ca nu am pe cineva apropiat interesat de el.
http://www.ceasuridemana.ro/omega-mecan ... 13500.html
Cum nu obisnuiesc sa cumpar ceasuri daca mie nu-mi trebuiesc ci doar pentru a le vinde mai departe punand binenteles si ceva (substantial) peste, cum din pacate se cam poarta...
Cine stie, poate va placea si va veti bucura de el