Sfat achizitie ceas
-
AlexandruStoicov
Sfat achizitie ceas
salutare tuturor,
sunt cam nou in domeniu acesta si am zis ca e mai bine sa intreb inainte sa imi cumpar un ceas...
ceva pareri despre acest ceas?
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-pro ... _otel.html
sau...daca se poate ceva recomandari echivalente acestui ceas.
va multumesc,
sunt cam nou in domeniu acesta si am zis ca e mai bine sa intreb inainte sa imi cumpar un ceas...
ceva pareri despre acest ceas?
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-pro ... _otel.html
sau...daca se poate ceva recomandari echivalente acestui ceas.
va multumesc,
Re: Sfat achizitie ceas
Daca tie iti place este ok. Ca alternative ar mai fi Seiko, Citizen. Eventual Doxa, Certina, in caz ca le gasesti la reducere.
- florin.stanciubz
salut, nu e cam micut 39mm pt un ceas sport barbatesc?
eu port 43mm si am incheietura mainii relativ subtire.
iti recomand sa-l pui la mana intr-un magazin inainte sa-l cumperi online, chiar daca l-ai prins la un pret bun.
desemeni, ia in calcul si rezistenta la apa in functie de locurile unde o sa-l porti si la ce il supui.
(eu prefer sa innot cu ceasul la mana si tin sa fie 10 bar/wr 100m pt asta, de altfel e mai rezistent la praf si zdruncinaturi)
iti recomand sa-l pui la mana intr-un magazin inainte sa-l cumperi online, chiar daca l-ai prins la un pret bun.
desemeni, ia in calcul si rezistenta la apa in functie de locurile unde o sa-l porti si la ce il supui.
(eu prefer sa innot cu ceasul la mana si tin sa fie 10 bar/wr 100m pt asta, de altfel e mai rezistent la praf si zdruncinaturi)
"Timpul este imaginea mobila a eternitatii imobile."
Platon
Platon
Dimensiunea este o chestie subiectiva. Ceasul are bezelul destul de ingust deci probabil o sa arate ca un 40-41 la mana.
Oricum e bine de probat inainte. S-a tot discutat despre dimensiune. Eu inca am ceasuri dress de 35mm si am probat si ceasuri sport de 38mm care arata echilibrat la mana.
Oricum e bine de probat inainte. S-a tot discutat despre dimensiune. Eu inca am ceasuri dress de 35mm si am probat si ceasuri sport de 38mm care arata echilibrat la mana.
Tot la b&b momentan sunt modele de Pulsar cu mecanism Seiko cam asemanatoare sau Nautica cu mecanism Miyota de la Citizen acestea din urma le vad mai frumoase si mai finisate si mai ieftine ca Orient
De exemplu https://www.bb-shop.ro/_files/galerie_f ... _34387.jpg la 430 ron
-
AlexandruStoicov
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-bar ... 990-1.html
intr-un final m-am hotarat la asa ceva...pareri?
intr-un final m-am hotarat la asa ceva...pareri?
Imi place Festina - modelul ales. Designul este armonios si reusit. Singura obiectie ar fi la diametru care este mare. Un 40-41 ar fi fost ideal pentru un ceas contemporan.
Orient-ul era nereusit ca design si cu o vizibilitate deficitara. Cu dimensiunea.... eu port si chrono quart vintage de la Seiko care au chiar 35-37 si na simt perfect.
Dintre cele doua eu zic Festina daca il probezi si crezi ca il tolerezi ca dimensiune.
Orient-ul era nereusit ca design si cu o vizibilitate deficitara. Cu dimensiunea.... eu port si chrono quart vintage de la Seiko care au chiar 35-37 si na simt perfect.
Dintre cele doua eu zic Festina daca il probezi si crezi ca il tolerezi ca dimensiune.
Sau bongiorno....
-
AlexandruStoicov
deja l-am luat 
Pentru un ceas sport este necesar minim 52 mm diametru. 43 mm este micut , pentru doamne.florin.stanciubz scrie:salut, nu e cam micut 39mm pt un ceas sport barbatesc?
Tokoloshe ... snobletea obliga.