Am inceput sa urmaresc acest forum de scurt-timp,dupa ce l-am gasit cautand comunitati online ale iubitorilor de ceasuri.Am ramas placut surprins sa vad ca nu sunt putini cei care colectioneaza cu adevarat ceasuri in Romania.
Scriu in aceasta rubrica pentru ca am un ceas destul de vechi,gasit de curand prin niste sertare uitate de timp,acest Raketa din imaginile de mai jos.A apartinut bunicului meu,alaturi de alt vostok la fel de vechi (dar care se prezinta intr-o stare mult mai deplorabila decat cel de fata) ,acesta fiind insa intr-o stare care mi-a dat cateva sperante ca l-as putea readuce la viata.
Aparent singurele defecte sunt ca se intoarce foarte greu (probabil angrenajelor le lipseste lubrifierea,stand de atata timp uitat de lume) si faptul ca o cam ia la fuga (cu circa 5-7 minute/h).
Pe langa asta as vrea sa scap de bratara aia (e de la un orient,am inteles ca cea originala a schimbat-o el) ,as vrea neaparat geamul schimbat pentru ca are si o crapatura fina pe centru si daca se poate un cadran mai atragator (am vazut pe un site dedicat niste cadrane aurii foarte frumoase).

As vrea sa aud si parerile dvs, si sa stiu in ce conditii l-as putea reconditiona
Va salut!