Casio EFE 500D 1AVEF ramane in urma

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
BogdanUngureanu

Casio EFE 500D 1AVEF ramane in urma

Mesaj de BogdanUngureanu »

Am cumparat zilele astea de pe amazon un casio EFE 500D 1AVEF nou, vanzatorul fiind amazon. Problema este ca ramane in urma. De exemplu l-am setat acum o ora si deja a ramas in urma cu vreo 4 minute.

Nu ma pricep exact sa-l configurez, mai ales cu timezone-urile si alte lucruri (ma gandesc ca de la timezone ar fi, l-am setat prima data luni seara, iar marti dimineata ramasese in urma cu fix o ora si diferenta de timp nu s-a mai marit pana seara). Ceva ajutor? Chiar habar nu am din ce cauza nu merge.
Goldman

Re: Casio EFE 500D 1AVEF ramane in urma

Mesaj de Goldman »

Salut,
Ai putea sa incerci o baterie noua(bineinteles,la ceasornicar).
Dealer:Appella,Tissot,Orient,Casio(Baraka,Furrer Jacot,Breguet,Breitling,Bulova,Corum,Hublot,Longines,Omega)
BogdanUngureanu

Totusi sa fie din cauza bateriei? Ceasul e nou si mai mult de cateva zile nu a fost folosit.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Mergi cu el la un centru specializat si acolo vei afla concret despre ce este vorba ,decit pe supozitii.Despre baterie nu fi asa sigur,ai cumparat un ceas nou [nepurtat] dar posibil cu o baterie care a fost cindva noua. :wink:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
BogdanUngureanu

Vad ca de ieri diferenta de minute nu s-a marit. Sa fie oare din cauza modului de ajustare gresit?
shtefanel

Mesaj de shtefanel »

Nu este radio controlat.
100% este bateria, am avut un model similar pentru o perioada relativ scurta de timp si i-am schimbat odata bateria.
Du-te cu incredere sa schimbi bateria, se stie ca ceasurile din aceasta gama consuma bateria in mai putin de 2 ani.
Scrie răspuns