Am luat recent un Casio Edifice EF-527L-1A
Mi-a placut mult modelul si il am doar de o luna. Astazi am fost nevoit sa tai niste metal si nu mi-am dat seama chiar din primele minute ca ar trebui sa dau ceasul jos. Oricum l-am dat dupa ce-am taiat o singura teava cu un fierastrau circular.
Dupa ce am terminat treaba am constatat ca in geamul ceasului erau infipte cateva tepuse metalice fine incinse care mi-au afectat geamul. Acestea erau abrazive la atins. Am luat o lama si le-am indepartat insa acum au ramas micro-gauri in geam, fine ce-i drept dar ma darama psihic pentru ca ceasul e nou si tin si foarte mult la el.
Am citit despre slefuire peste tot, am inteles ca nu e mare lucru.
Am scris la BB Colection, ca astia-s cu piesele de schimb Casio, si mi-au spus ca au contactat furnizorul extern si nu mai au geamuri pentru modelul asta.
Ce sa fac oare sa-mi schimb geamul? Stie cineva o solutie alternativa de geamuri?
Inca o intrebare am, montarea-demontarea lui se face prin presare-represare sau trebuie lipit?
Modelul asta de ceas e water proof la 20 atm, va mai fi oare etans sau imi intra apa in el daca imi bag nasul?
Nici nu stiu ce sa fac.