Vostok Amphibia 060334 - Avans maxim admis pe zi

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
mmg

Mesaj de mmg »

Buna seara,

Am achizitionat de 2 saptamani un ceas Vostok Amphibia model 060334 si am constat ca ceasul o ia inainte.
-Am inteles ca acest lucru este normal pentru ceasurile automatice dar vroiam sa intreb cunoscatorii cam care este avansul maxim tolerat pentru acest model de ceas.
-Ar trebui sa reglez ceasul la un ceasornicar sau trebuie sa il port minim o luna pana sa pot trage o concluzie clara? Ceasul a fost achizitionat nou de la un magazin online.

Va multumesc anticipat,
Cu stima,

MMG
ceasul

Mesaj de ceasul »

Pana poate raspunde dl. Claudiu sa raspunda am sa indraznesc eu sa intervin:

Pentru ceasurile rusesti producatorul da o toleranta de +/- 30-45 sec. pe zi daca retin bine. Puteti sa verificati acuratetea pe un aparat special la un laborator de ceasornicarie mai ales ca trebuie sa aveti si garantie la el.
Daca ceasul este nou purtati-l 2,3 luni asa si il testati cum merge cu cadranul sus-jos,cheita sus-jos,ora 12 sus-jos. Trebuie intors la aceiasi ora dimineata ori seara. In functie de testele facute acasa si pe aparat puteti avea un rezultat.
***I LOVE MY OLD AND STUPID WATCH***
mmg

Re: Vostok Amphibia 060334 - Avans maxim admis pe zi

Mesaj de mmg »

ceasul scrie:Pana poate raspunde dl. Claudiu sa raspunda am sa indraznesc eu sa intervin:

Pentru ceasurile rusesti producatorul da o toleranta de +/- 30-45 sec. pe zi daca retin bine. Puteti sa verificati acuratetea pe un aparat special la un laborator de ceasornicarie mai ales ca trebuie sa aveti si garantie la el.
Daca ceasul este nou purtati-l 2,3 luni asa si il testati cum merge cu cadranul sus-jos,cheita sus-jos,ora 12 sus-jos. Trebuie intors la aceiasi ora dimineata ori seara. In functie de testele facute acasa si pe aparat puteti avea un rezultat.
Multumesc pentru raspuns. Stiti cumva un laborator de ceasornicarie in Bucuresti?
ceasul

Mesaj de ceasul »

sunt cu duiumul....dar aveti garantie la ceas?....au si ei service aici.
***I LOVE MY OLD AND STUPID WATCH***
mmg

Mesaj de mmg »

ceasul scrie:sunt cu duiumul....dar aveti garantie la ceas?....au si ei service aici.
Momentan o sa mai astept sa vad cum se prezinta dupa doua luni de utilizare apoi daca este cazul voi merge cu garantia la sediul agreat de Vostok.
Va multumesc pentru raspuns! O zi buna!
Tibaldi

Mesaj de Tibaldi »

Buna.Pana la urma cu cat o ia inainte in 24 de ore?
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
mmg

Mesaj de mmg »

Tibaldi scrie:Buna.Pana la urma cu cat o ia inainte in 24 de ore?
Am masurat timp de 3 zile cu cat o ia inainte si am prins niste masuratori ciudate: 15secunde-14secunde-13secunde. Am comparat cu un ceas afisat pe un site. Sper sa fie ok.
Scrie răspuns