Mulţumesc frumos.

windows screen capture

gif upload

windows 7 print screen

Buna ziua,dynkysei scrie:Probabil din cauza asta l-am luat ieftin.Eu nu sunt ceasornicar .Ce înseamnă să mă concentrez "asupra regulatorului"? Mecanismul nu e compatibil cu cadranul ,în sensul că acest mecanism nu are cum să aibe axul pentru regulator,sau este secundar şi sus lipseşte arătătorul minutar.Din ce văd eu,fără a avea tendinţa de a mă contrazice,locul axului la cadranul de jos,"puşcă" cu axul uneia din rotiţele mecanismului.Vă rog explicaţi unde este "buba",sau după ce ne dăm seama că este un fake,pe care efectiv le urăsc.Asta şi pentru ca să n-o mai "muşc" pe viitor şi nici alţii care parcurg topicul.
Mulţumesc foarte mult.
Succes în activitate !

Raspunsul lui Alex este cat se poate de corect si lamureste problema din toate punctele de vedere, insa mi-as fi dorit sa vina si din alta parti.Alexvintage scrie:Un raspuns cat se poate de punctual:
Modelul de ceas prezentat se numeste "doctors watch". De ce se numeste asa puteti afla (daca veti avea timpul necesar) pe w.w.w. Problema e ca Breitling nu a avut nici un model din aceasta categorie asa ca orice alta discutie devine de prisos.
Recititi mesajul lui Alex.dynkysei scrie:Acum,ca să lămurim complet problema,după mecanism,din ceea ce se vede în poza mea ,acesta este un regulator?
Succes !
gherghin nicolae scrie:Rolex-ul si Gruen-ul au avut.
Probabil au mai fost si altii, dar Breitling nu a avut acest gen de ceas in fabricatie.
Acest calibru, denumit in fisa tehnica, T.S. cu referinta 300 (secunda ordinara) si derivatele -> referinta 310 (secunda centrala), respectiv 360 (jump hour), a fost ultimul folosit de catre cei doi jucatori, ambii actionari la Aegler, la acea data.marian_sro scrie:Facute de acelasi producator.Aegler se numea.Dupa a fost cumpărat de Wilsdorf fondatorul rolex