recomand Lorus-urile din punctul de vedere al "utilizatorului"
Lorus
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
- florin.stanciubz
Re: Lorus
Am avut un Lorus sport wr 100m, pe care l-am purtat aproape 3 ani (cat a tinut bateria lui initiala), l-am ciobit/zgariat, m-am plictisit de el, i-am pus o baterie "alacalina" de 3 lei, si i l-am dat lui taica-miu ca lui ii placea asa cum e. vreau sa spun ca si acum il poarta cu mandrie, schimbandu-i bateria de cate ori se duce (a ramas tot pe baterii e 3 lei saracul ceas), il spala si cu pasta de dinti sub jet de apa la chiuveta si inca merge bine. am mai facut cadouri de-a lungul timpului, ceasuri de la lorus, la cunostinte care inca le poarta si merg. e un ceas bun pt gama lui de pret, mecanismele sunt epson(tot seiko group) dar tin la tavaleala, innot(cele wr 100) etc...
"Timpul este imaginea mobila a eternitatii imobile."
Platon
Platon
- controller
Mă îndoiesc că există copii dupa Lorus.
La ~ aceleași prețuri le găsești și in rețeaua B&B.
La ~ aceleași prețuri le găsești și in rețeaua B&B.
If time is money, I'll spend my money on time.
Avand in vedere ca este un brand mai ieftin sub tutela Seiko, ca nivel este sub acesta din urma.csm_1 scrie:Dar se poate spune ca Lorus este de talia firmelor Q&Q, Casio, Seiko?
Peste Q&Q, da.
La Casio e mai complicat, depinde de modele. as spune ca sunt tot pe acolo la anumite aspecte. (Exclusiv gshock si alte sf-uri sport de la casio unde e alta mancare de peste).
Oricum e destul de subiectiva intrebarea. Ar fi mai simplu cand compari concret 2 modele.
Orient e o alegere buna la nu mare diferenta de pret.
Din pacate ceasul nu a mai venit, pur si simplu a disparut la posta( sau a fost furat). Mai am 2 ceasuri Lorus cumparate din tara, finisajele sunt bune, sunt cam usoare, insa raportul calitate pret este perfect dupa parerea mea. Ce ma deranjeaza este ca daca asculti mai cu atentie, se aude ticaitul, ceea ce e un minus.
Se poate schimba sticla la aceste ceasuri cu una bombata la margini? Cam cat m-ar costa operatiunea asta?
Se poate schimba sticla la aceste ceasuri cu una bombata la margini? Cam cat m-ar costa operatiunea asta?
Sunteti pusi pe glume!
Ok,si quartzurile au un zgomot,al motorasului pas cu pas,iar acela poate fi confundat sau numit "ticait".
Ok,si quartzurile au un zgomot,al motorasului pas cu pas,iar acela poate fi confundat sau numit "ticait".

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Timex este si mai prost! Se rupe cheita repede,mecanismul este complet incarcasat,etc.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Am doua Timex, unul diver si unul expedition, pot spune ca sunt foarte ok raportat la cat am platit pe ele, fata de Lorus (de dama) care a murit bateria dupa jumate de an, carcasa a ruginit pe spate si cureaua s-a jerpelit dupa 1 an, deci nu voi mai cumpara niciodata un Lorus.
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
Daca a murit bateria nu inseamna ca e ceas prost, poti sa-i schimbi bateria. Iar de ruginit, aici depinde din ce e facut, scrie pe spate "stainless steel" sau "stainless steel back"? Trebuie sa te uiti la chestiile astea cand cumperi, ca sa nu generalizezi...