Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
zvonacfirst scrie:Multumesc pentru raspuns d-le Claudiu. Probabil ziceti "macar" pentru ca in filmuletul de la Danes nu ati verificat, din lipsa de timp, caseta arcului de armare. In rest am mari indoieli ca revizia ceasului meu s-a facut cu aceeasi grija. Cred ca la o servisare trebuie verificat si arcul, doar acolo este viata ceasului.
Pentru asta cred ca ma descurc singur, mai am doua mecanisme de sacrificiu de la care pot imprumuta o caseta arc.
Referitor la balans, oare daca ansamblul nu a fost curatat si/sau uns corespunzator, nu poate avea acel mers lesinat si inconstant?
Ca sa inteleg:
- arcul rupt afecteaza impulsul pe care balansul il primeste?-Da
- o forta mai slaba generata de lipsa unui arc de armare genereaza un impuls mai slab?Da
- un arc de armare rupt nu afecteaza si rezerva de mers?Ba da.
Nu-mi aduc aminte daca am desfacut sau nu arcul/daca nu am facut-o inseamna ca am avut motive-timp,conditii etc.Dar el trebuie verificat.
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Buna seara.
Am un chrono cu landeron 248.am urmatoarea problema la cronograf: la trecerea la minutul 2 si 3 ceasul se opreste.nu se intampla tot timpul, am observat ca daca sta cu fata in jos nu se intampla.
Ca si ceas functioneaza ok tine timpul amplitudinea e buna.am verificat vizual rotile care sunt angrenate la partea de minute a chrono si par ok.am reglat distanta camei care schimba minutele.tot face.
Unde sa ma mai uit?are vreo legatura lamela arc care este sub roata centrala a cronografului?
Scuze pt exprimare nu stapanesc bine termenii.
Multumesc
Daca zvonacfirst tot a vorbit de un Slava 2428, intreb si eu tot aici.
Ieri am primit un astfel de ceas de pe ebay cumparat; dupa ce l-am intors secundarul nu s-a pus in miscare asa ca am crezut ca nu functioneaza. Totusi dupa ceva timp am vazut ca ceasul functioneaza. Dupa vreo 7 ore cred ca luat un avans de vreo 4 minute .
Sper sa nu fie prea ciudata intrebarea...dar cum se potriveste data la acest ceas, ziua mai exact ? Multumesc !
PS : Ar trebui sa stiu ceva deosebit despre modul lui de utilizare sau armare?
Data se potriveste prin apasarea butonului de la ora 2.
Ziua se potriveste prin intoarcerea in sensul acelor de ceasornic la ora 24 (pana schimba odata ziua) apoi invers acelor de ceasornic la ora 8 (20:00) si reveniond la ora 24.
Intai potriviti ziua si dupa aceea data. E mai usor asa.
Sa il purtati cu placere insa sigur are nevoie de o viziata la ceasornicar
In poza de mai jos:
- de parghia 1 nu va atingeti
- reglati ceasul doar din parghia 2 unde "-" inseamna ca ceasul ramane in urma iar "+" inseamna ca merge inainte.
zvonacfirst scrie:In poza de mai jos:
- de parghia 1 nu va atingeti
- reglati ceasul doar din parghia 2 unde "-" inseamna ca ceasul ramane in urma iar "+" inseamna ca merge inainte.
Tot n-am priceput.Daca ceasul merge inainte,ce fac cu parghia 2? O dau spre + sau spre - ?
Lume multa...oameni putini. Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
M-am exprimat mai din... popor/topor, scuze.
Pirghia 2 miscata spre minus ceasul va intarzia, miscata spre plus va avansa.
Daca ceasul o ia inainte, miscati parghia 2 spre minus.
eta 2824 trebuie sa isi mentina aplitudinea indiferent de gradul de incarcare ? adica daca este incarcat la maxim sau aproapre de maxim merge COSC daca scade sub 60% incarcare ceea ce se intampla pentru ca nu am un job atat de activ incepe sa piarda timp destul de mult si aplitudinea se duce spre 230 -240. Ceasul este inca in garantie si as vrea sa il trimit la revizie si poate scap mai ieftin.
eta 2824 trebuie sa isi mentina aplitudinea indiferent de gradul de incarcare ? adica daca este incarcat la maxim sau aproapre de maxim merge COSC daca scade sub 60% incarcare ceea ce se intampla pentru ca nu am un job atat de activ incepe sa piarda timp destul de mult si aplitudinea se duce spre 230 -240. Ceasul este inca in garantie si as vrea sa il trimit la revizie si poate scap mai ieftin.
Ceea ce ai explicat tu acum se numeste isochronism.este un desiderat al producatorilor si a ceasornicarilor ca acesta sa fie constant.Din pacate nu prea se poate.
Dar este greu de trasat linia intre normalitaea mersului si pierderea isochronismului si defect.Pentru acest lucru trebuie analizat ceasul in detaliu.
Se lasa complet dezarmat,se pune pe tester si se incepe armarea acestuyia tura cu tura si se analizeaza datele obtinute.Doar atunci se poate spune daca este defect sau este un mers normal.
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
am inteles, deci as putea sa il trimit sa il desfaca si sa il verifice si sa ii faca revizia invocand garantia nu ? pana la urma nu stim daca are sau nu o problema