Polish carcasa si bratara ceas
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Polish carcasa si bratara ceas
Buna ziua.Am si eu un ceas Longines Conquest si as dori sa ii fac un polish este putin zgariat,urme de purtare normala.Cam cat costa aceasta operatiune?
Re: Polish carcasa si bratara ceas
Depinde de ce tip de polish are ceasul
daca este simplu,lucios 50-100 lei.
daca este si lucios si mat,atunci totul depinde de cat este de lucru la demontarea carcasei si a bratarii.
daca este simplu,lucios 50-100 lei.
daca este si lucios si mat,atunci totul depinde de cat este de lucru la demontarea carcasei si a bratarii.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
La dvs este un pret bun,cei de la Kultho mi-au cerut 700 lei.
Buna seara. Am si eu doua ceasuri care au nevoie de polish, ambele au suprafete lucioase si mate, iar unul din ele are si bratara din metal.
Este cineva pe forum din zona Constanta care ma poate ajuta ?
Este cineva pe forum din zona Constanta care ma poate ajuta ?
Ceasornicarii independenti ofera, in multe cazuri, preturi (dar si servicii) mai bune decat cei din acele magazine de fite.Claudiu90 scrie:La dvs este un pret bun,cei de la Kultho mi-au cerut 700 lei.
Problema este ca nu prea mai sunt ceasornicari in care sa mai ai baza sa ii dai ceasul pe mana. Eu cel putin, in Constanta nu stiu nici un ceasornicar bun.armyn16 scrie:Ceasornicarii independenti ofera, in multe cazuri, preturi (dar si servicii) mai bune decat cei din acele magazine de fite.
Am facut greseala sa merg cu un Tag Heuer Monaco sa-mi dea cureaua originala jos, pentru a o inlocui cu una textila, si mi-a facut o zgarietura care nu stiu daca mai iese.
Daca este cineva din zona Constanta, unde pot sa merg cu ceasurile pentru polish, astept un semn.
Il puteti trimite la dl Claudiu prin curier, dupa ce in prealabil vorbiti cu dansul, iar in acest fel rezolvati cel mai inteligent mod posibil toata problema:)
-
Legionaru'
Confirm. Asa am procedat eu si a fost totul ok!
Asa o sa procedez. O sa iau legatura cu domnul Claudiu si le trimit la dansul.
Multumesc pentru informatii !
Multumesc pentru informatii !
Ptr o zgarietura nu merita polisat tot ceasul. Iar daca e adanca cu atat mai mult.Ionut90 scrie:Problema este ca nu prea mai sunt ceasornicari in care sa mai ai baza sa ii dai ceasul pe mana. Eu cel putin, in Constanta nu stiu nici un ceasornicar bun.armyn16 scrie:Ceasornicarii independenti ofera, in multe cazuri, preturi (dar si servicii) mai bune decat cei din acele magazine de fite.
Am facut greseala sa merg cu un Tag Heuer Monaco sa-mi dea cureaua originala jos, pentru a o inlocui cu una textila, si mi-a facut o zgarietura care nu stiu daca mai iese.
Daca este cineva din zona Constanta, unde pot sa merg cu ceasurile pentru polish, astept un semn.
Oricat de enervanta ar fi....e mai bine sa accepti situatia momentan si sa polisezi ceasul cand o fi plin de zgarieturi.
Carcasa poate suferi maxim 2-3 polisari.....dupa aia muchiile, ansele vor fi vizibil subtiate si rotunjite.
Aici trebuie sa-i dau dreptate lui Mircea.Mircea scrie:Ptr o zgarietura nu merita polisat tot ceasul. Iar daca e adanca cu atat mai mult.Ionut90 scrie:Problema este ca nu prea mai sunt ceasornicari in care sa mai ai baza sa ii dai ceasul pe mana. Eu cel putin, in Constanta nu stiu nici un ceasornicar bun.armyn16 scrie:Ceasornicarii independenti ofera, in multe cazuri, preturi (dar si servicii) mai bune decat cei din acele magazine de fite.
Oricat de enervanta ar fi....e mai bine sa accepti situatia momentan si sa polisezi ceasul cand o fi plin de zgarieturi.
Carcasa poate suferi maxim 2-3 polisari.....dupa aia muchiile, ansele vor fi vizibil subtiate si rotunjite.
Daca este doar acea zgarietura,de obicei este pe interiorul ansei,este enervanta dar nu prea vizibila.
daca in schimb ceasul are semne de purtare si zgarieturi mai multe,atunci se schimba povestea.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people