Polish carcasa si bratara ceas

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
Claudiu90

Polish carcasa si bratara ceas

Mesaj de Claudiu90 »

Buna ziua.Am si eu un ceas Longines Conquest si as dori sa ii fac un polish este putin zgariat,urme de purtare normala.Cam cat costa aceasta operatiune?
Claudiu
Forum Owner

Re: Polish carcasa si bratara ceas

Mesaj de Claudiu »

Depinde de ce tip de polish are ceasul

daca este simplu,lucios 50-100 lei.
daca este si lucios si mat,atunci totul depinde de cat este de lucru la demontarea carcasei si a bratarii.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Claudiu90

Mesaj de Claudiu90 »

La dvs este un pret bun,cei de la Kultho mi-au cerut 700 lei.
Ionut90

Mesaj de Ionut90 »

Buna seara. Am si eu doua ceasuri care au nevoie de polish, ambele au suprafete lucioase si mate, iar unul din ele are si bratara din metal.
Este cineva pe forum din zona Constanta care ma poate ajuta ?
armyn16

Mesaj de armyn16 »

Claudiu90 scrie:La dvs este un pret bun,cei de la Kultho mi-au cerut 700 lei.
Ceasornicarii independenti ofera, in multe cazuri, preturi (dar si servicii) mai bune decat cei din acele magazine de fite.
Ionut90

Mesaj de Ionut90 »

armyn16 scrie:Ceasornicarii independenti ofera, in multe cazuri, preturi (dar si servicii) mai bune decat cei din acele magazine de fite.
Problema este ca nu prea mai sunt ceasornicari in care sa mai ai baza sa ii dai ceasul pe mana. Eu cel putin, in Constanta nu stiu nici un ceasornicar bun.
Am facut greseala sa merg cu un Tag Heuer Monaco sa-mi dea cureaua originala jos, pentru a o inlocui cu una textila, si mi-a facut o zgarietura care nu stiu daca mai iese.
Daca este cineva din zona Constanta, unde pot sa merg cu ceasurile pentru polish, astept un semn.
mihaib78

Mesaj de mihaib78 »

Il puteti trimite la dl Claudiu prin curier, dupa ce in prealabil vorbiti cu dansul, iar in acest fel rezolvati cel mai inteligent mod posibil toata problema:)
Legionaru'

Mesaj de Legionaru' »

Confirm. Asa am procedat eu si a fost totul ok!
Ionut90

Mesaj de Ionut90 »

Asa o sa procedez. O sa iau legatura cu domnul Claudiu si le trimit la dansul.
Multumesc pentru informatii !
Mircea

Mesaj de Mircea »

Ionut90 scrie:
armyn16 scrie:Ceasornicarii independenti ofera, in multe cazuri, preturi (dar si servicii) mai bune decat cei din acele magazine de fite.
Problema este ca nu prea mai sunt ceasornicari in care sa mai ai baza sa ii dai ceasul pe mana. Eu cel putin, in Constanta nu stiu nici un ceasornicar bun.
Am facut greseala sa merg cu un Tag Heuer Monaco sa-mi dea cureaua originala jos, pentru a o inlocui cu una textila, si mi-a facut o zgarietura care nu stiu daca mai iese.
Daca este cineva din zona Constanta, unde pot sa merg cu ceasurile pentru polish, astept un semn.
Ptr o zgarietura nu merita polisat tot ceasul. Iar daca e adanca cu atat mai mult.
Oricat de enervanta ar fi....e mai bine sa accepti situatia momentan si sa polisezi ceasul cand o fi plin de zgarieturi.
Carcasa poate suferi maxim 2-3 polisari.....dupa aia muchiile, ansele vor fi vizibil subtiate si rotunjite.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Mircea scrie:
Ionut90 scrie:
Ptr o zgarietura nu merita polisat tot ceasul. Iar daca e adanca cu atat mai mult.
Oricat de enervanta ar fi....e mai bine sa accepti situatia momentan si sa polisezi ceasul cand o fi plin de zgarieturi.
Carcasa poate suferi maxim 2-3 polisari.....dupa aia muchiile, ansele vor fi vizibil subtiate si rotunjite.
Aici trebuie sa-i dau dreptate lui Mircea.

Daca este doar acea zgarietura,de obicei este pe interiorul ansei,este enervanta dar nu prea vizibila.
daca in schimb ceasul are semne de purtare si zgarieturi mai multe,atunci se schimba povestea.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Scrie răspuns