Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Mulțumesc!
Toată stima.
Toată stima.
-
nicoalex66
Buna seara.Detin un Tissot de aur ,Quartz căruia i se s-a dus bateria.Am fost cu el la ceasornicar și nu am rezolvat nimic.Se pare că nu are capac pe spate și trebuie scos mecanismul prin fata in vederea schimbării bateriei.Si -a declinat competența.Unde as putea face aceasta operațiune? Mulțumesc
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Probabil o menghina facuta pentru ei.....

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Era mai bine să fi fost un ceas Rolex, sunt conștient că cerea și bani mai mulți dar așa pentru 70 lei nu puteam să nu iau menghina.
Nu pre a fost folosită, văd că mai are pe unele locuri vopseaua originală dar am dat un pic cu cîrpa pe ea.

upload photos for free

Nu pre a fost folosită, văd că mai are pe unele locuri vopseaua originală dar am dat un pic cu cîrpa pe ea.

upload photos for free

Pai cred ca poti sa incerci sa o vinzi pe post de ceas, fa-i o poveste frumoasa, un pic de Romaine Jerome, un pic de marketing (aka prosteala) si schimbi leii pe valuta!nicola56 scrie:Era mai bine să fi fost un ceas Rolex, sunt conștient că cerea și bani mai mulți dar așa pentru 70 lei nu puteam să nu iau menghina.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Era și pe la Botșani o firmă SC ROLEX SRL, poate prinzi o carte de vizită și o vinzi pe post de card de dealer vintage 
I-ar prinde bine o sablare profi, cu nisip fin, dupa care o vopsire in camp electrostatic (bine, doar partile ce se preteaza ptr vopsire)...o sa arate beton

Tot respectul din partea mea!
Domnul să vă binecuvinteze!
Domnul să vă binecuvinteze!
Salutare! O recomandare pentru un winder? Am tot cautat si cred ca ma hotarasc la unul ca cel din link. Poate ma ajutati cu un feedback daca are cineva.
https://www.klarstein.ro/Aparate-de-uz- ... y9EALw_wcB
Daca as sti ca e bun, l-as lua pe asta, cara arata intr-un mare fel. Dar nu stiu cat o fi de bun, poate e o chinezarie care se strica.
https://www.ebay.com/p/17025876496
https://www.klarstein.ro/Aparate-de-uz- ... y9EALw_wcB
Daca as sti ca e bun, l-as lua pe asta, cara arata intr-un mare fel. Dar nu stiu cat o fi de bun, poate e o chinezarie care se strica.
https://www.ebay.com/p/17025876496
Salut!
Se pare ca i-au cazut marcajele de la orele 9 si 3. Se pot lipi cu super glue sau trebuie un adeziv special?
Multumesc!

Se pare ca i-au cazut marcajele de la orele 9 si 3. Se pot lipi cu super glue sau trebuie un adeziv special?
Multumesc!

Aveți cumva vreo idee de unde as putea găsi un set de chei pt a schimba cureaua la un Blancpain 500 Fathoms (la fel ca la Fifty Fathoms)?
E vorba de ceva inbus(hex) miiiiiici mici
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
In mod normal se scoate cadranul,si se lipesc pe dos,ca sa nu ramana urma de superglue pe cadran.TheJack scrie:Salut!
Multumesc!
Dac vrei sa le lipesti pe fata,trebuie pus glue doar pe gauri,si f.putin ca sa nu se imprastie si sa pateze cadranul.

Ceasornicar,FBHI
Imbusuri gasesti la orice magazin de bricolaj,atat set,cat si la bucata,inclusiv se 1,5mm,2mm etc.marius111 scrie:Aveți cumva vreo idee de unde as putea găsi un set de chei pt a schimba cureaua la un Blancpain 500 Fathoms (la fel ca la Fifty Fathoms)?

Ceasornicar,FBHI