Desprindere lupa sticla ceas
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Desprindere lupa sticla ceas
Bună ziua, am un ceas Seiko Monster care are peste sticla aplicata în dreptul datei o lupa pe care as vrea sa o dau jos.Daca ma poate sfătui cineva care a mai făcut treaba asta cum se procedeaza?Daca a mai fost abordata aceasta întrebare îmi cer scuze, dar eu nu am găsit topicul.
Re: Desprindere lupa sticla ceas
Sansela sa dai jos lupa sunt destul de mici,fara sa o ciobesti.
Trebuie sa incerci sa incalzesti tare cristalul si sa vezi daca poti desprinde lulpa cat e calda sticla.
Trebuie sa incerci sa incalzesti tare cristalul si sa vezi daca poti desprinde lulpa cat e calda sticla.
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
O sa încerc cu uscator de par sa vad cum fac o dirijare a aerului doar spre zona luptei, sper sa nu sparg toată sticla.Sincer cea mai mare temere a mea este ca se va sparge sticla sau dacă se va desprinde lupa va rămâne lipiciul pe sticla.Atunci cred ca va trebui inlocuita.
O alternativa ar fi sa cumperi un alt cristal pe care sa il montezi in locul celui original.
Am reusit sa dau lupa jos incalzind cu un mini brener dupa care am băgat dedesupt un cuter bine ascuțit, restul de lipici l-am dat jos cu parfum, asta am avut la îndemână.A fost destul de ușor ca și operațiune, multumesc tuturor celor care m-au îndrumat.