Tudor Ranger 39mm M79950 curea nato schimbata

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
imparior

Tudor Ranger 39mm M79950 curea nato schimbata

Mesaj de imparior »

Va salut,

Am tot discutat zilele acestea cu un baiat care are un ceas Tudor la vanzare, spune ca a mai avut cateva ceasuri printre care un Rolex Explorer si a fosr la un dealer de ceasuri prin Cluj si acolo a facut un schimb si a luat Tudor Ranger 39mm care initial il dadea cu 10.000 ron si dupa negovieri cu el a spus ca il lasa la 9000 lei dar nu mai jos niciun cent. Toate bune si frumoase , dar mi- a spus ca el ceasul la inceput avea strap nato si dealerul din cluj a pus bratara hybrid piele cauciuc cu buckle aftermarket la ceas, buckle aftermarket nu apare niciun logo pe bratara sau prindere metalica. Se merita acest ceas asa cu 9000 lei , are cutie full carticele card cu NFC.

Care sunt sansele ca acest Tudor sa fie o clona reusita si sa iau teapa?
...căutarea nu se oprește niciodată.
imparior

Re: Tudor Ranger 39mm M79950 curea nato schimbata

Mesaj de imparior »

O sa mai strang bani si onsa imi iau noul Ranger de 36mm sau black bay pelagos titan 39mm
...căutarea nu se oprește niciodată.
Claudiu
Forum Owner

Re: Tudor Ranger 39mm M79950 curea nato schimbata

Mesaj de Claudiu »

Ca si sfat...nu lua niciodata nici un ceas de genul,fara sa-l verifici mai intai!
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Scrie răspuns