Practic ce se intimpla: Mecanismul are uzura in lagare,pentru ca sint din plastic.La un moment dat unul sau mai multe axuri ale unor rotite ajung sa nu mai calce perfect adica sa-si modifice unghiul.Folosind un cimp magnetic puternic,motorasele din acel ceas sau din oricare altul,datorita unei forte cu mult mai mari decit forta generata de bateria din care se alimenteaza ceasul,fac sa se centreze toate rotitele din ceas,lucru care este uneori imposibil sa-l faca altcineva prin desfacerea mecanismului.Se stie ca unele,nu numai G10 sint nereparabile.
Acest lucru,adica supunerea ceasului unui soc magnetic asa puternic ar echivala cu o injectie in inima cu adrenalina in cazul unui stop-cardiac.Evident ca nici acest lucru nu poate fi facut de multe ori si tot la fel de adevarat este ca s-ar putea sa fie inutil.Dar cum incercarea moarte n-are...Oricum uzura nu este inlaturata si trebuie sa fiti constient ca ...pacientul este pe moarte.Nu va sfatuiesc sa vindeti ceasul si nici nu va pot spune cit timp o sa functioneze...asa ca puteti considera faptul ca merge un noroc.(uneori poa" sa mearga si un an,spun din experienta proprie ,apoi am demontat ceasul si...lagar ovalizat.Bucsa...nu merita!)
Succes !
Problema swatch irony
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Problema swatch irony
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-
trustmaster
multumesc pentru ajutorul acordat .......nu o sa vand ceasul o sa profit de el pana " isi da si ultima suflare "gherghin nicolae scrie:Practic ce se intimpla: Mecanismul are uzura in lagare,pentru ca sint din plastic.La un moment dat unul sau mai multe axuri ale unor rotite ajung sa nu mai calce perfect adica sa-si modifice unghiul.Folosind un cimp magnetic puternic,motorasele din acel ceas sau din oricare altul,datorita unei forte cu mult mai mari decit forta generata de bateria din care se alimenteaza ceasul,fac sa se centreze toate rotitele din ceas,lucru care este uneori imposibil sa-l faca altcineva prin desfacerea mecanismului.Se stie ca unele,nu numai G10 sint nereparabile.
Acest lucru,adica supunerea ceasului unui soc magnetic asa puternic ar echivala cu o injectie in inima cu adrenalina in cazul unui stop-cardiac.Evident ca nici acest lucru nu poate fi facut de multe ori si tot la fel de adevarat este ca s-ar putea sa fie inutil.Dar cum incercarea moarte n-are...Oricum uzura nu este inlaturata si trebuie sa fiti constient ca ...pacientul este pe moarte.Nu va sfatuiesc sa vindeti ceasul si nici nu va pot spune cit timp o sa functioneze...asa ca puteti considera faptul ca merge un noroc.(uneori poa" sa mearga si un an,spun din experienta proprie ,apoi am demontat ceasul si...lagar ovalizat.Bucsa...nu merita!)
Succes !
O seara buna
-
trustmaster
multumesc pentru gazduire............am rezolvat problemele la cele 2 ceasuri
Se poate inchide
Se poate inchide