Nelamuriri legate de Tissot Visodate

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Nekrous

Re: Nelamuriri legate de Tissot Visodate

Mesaj de Nekrous »

rubin scrie:
Nekrous scrie:Am cumparat un ceas tissot visodate de la acest vanzator de pe okazii. Concluzii: ceasul este autentic. L-am inspectat la un ceasornicar din Timisoara. Vine cu cutia originala si cu manuale originale. Este in perfecta stare. Sub lupa ceasornicarului am vazut finisajele de exceptie. Am avut si eu dubiille mele, din acest motiv l-am luat cu o tranzactie escrow, dar produsul este original si vanzatorul este foarte rapid si profesionist. Va recomand cu caldura sa cumparati de la el si sa nu bagati banii in buzunarul altora, fie din UK sau US. Am simtit nevoia sa postez aici deoarece e nedrept sa ramana acest thread deschis cu suspiciuni asupra acestui vanzator....
Sunt tare curios ce inseamna finisaje de exceptie la Tissot !!! :lol: :lol: :lol:
Penibile remarci ! Si daca iei un ceas de la un asemenea vanzator, profitul e la el si in buzunarul; altora din UK sau US. Asa e facuta lumea !
Un produs se produce cu 100 dolari si se vinde in final cu 300 dupa doi intermediari ! Eu asa cred ca se intampla !
Inseamna ca sub lupa nu am vazut lucru cu toporul facut de chinezii de la fabrica de fakes. E drept ca nu am vazut niciodata un Patek dar mi-a placut totusi ce am vazut in acest Tissot pe care il port pe mana. Nu cred ca e penibil ce spun, dar daca crezi ca postez asa doar ca sa il scot pe el frumos, iti pot da nr meu de tel sa vb cu mine direct. Sau te sun eu pe tine, daca cumva faci economii pentru un Patek...
Nekrous

Mesaj de Nekrous »

Sa va explic de ce m-am pus sa postez. De un an imi caut un ceas care sa imi placa. Si prin malls, si prin aoroporturi, si prin dealers de pe net. Nu am gasit nimic old school, ceva care sa imi placa. Pana la acest visodate. In doua sapt plec in US, si ma gandeam sa il iau de acolo. Dar vazindu-l pe okazii, la un pret de necrezut, am zis sa incerc. A bagat o tranazctie escrow, pregatit sa il trimit fix inapoi daca ceva nu era in regula. Dar, believe it or not, ceasul era ok.

E primul meu ceas 'manual', adica fara baterie. Imi place de nu mai pot. Daca aveti si voi 30 ron pt o tranzactie escrow si 50 pt o verificare, incercati. Sunt dispus sa accept ca am luat o facatura, daca voi puteti demonstra asta. Daca nu, liniste va rog...
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Salut Nekrous,

Nimeni de aici nu sustine ca ceasul pe care l-ai achizitionat este fals.Bucura-te de el.Dar la fel de adevarat este ca sunt si multe falsuri la vinzare.
Si fara o autentificare este f.greu sa te pronunti.Iar autentificare nu inseamna ca cineva ti-a spus -Da ,e original.Ai primit un certificat de autentificare? Daca da,in ce calitate a facut autentificarea cel ce a facut-o? Este reprezentant Tissot? A fost scolit la Tissot? Are vreo calitate la Tissot? Sau doar ai incredere in ceea ce ti-a spus?
Daca este una din primele variante-are legatura cu Tissot,si ai certificat,e ok.
Daca este doar chestie de incredre,atunci,daca pentru tine functioneaza,e ok,dar autentificarea nu are nici o valoare.
Si mie imi sunt ceruta autentificari.Si in general le fac,dau si certificat daca este nevoie.
Dar OFICIAL aceste autentificari nu au nici o valoare.Si acest lucru este valabil pentru orice atelier care face autentificari.Atita timp cit atelierul nu este abilitat de producatorul in cauza,autentificarea este egala cu 0.
Cit despre partea financiara,aici sunt deacord cu Rubin.Si cel care ti l-a vindut l-a cumparat din UK sau alta parte,avind si el profitul lui.Deci nu vad de ce nu l-as lua direct din UK. :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Cypher

Mesaj de Cypher »

Nekrous scrie:
Cypher scrie:Ei na si te-ai gandit tu sa iti faci cont sa il scoti bine pe vanzatorul de facaturi. Ntz ntz..

Eu zic sa stai departe,nu te complica aiurea doar daca esti sigur ca il poti verifica complet si sigur. Daca totusi vrei,eu vorbisem tot pentru un Tissot (T-Race Moto GP) cu cei de la Helventasa pentru o verificare amanuntita,verifica mecanismul,calitatea materialelor,rezistenta la apa etc totul costa 60 lei.
Monsher, eu am dat 1000 ron pe ceas si 50 pe verificare. La un ceasornicar din Timisoara, de 70 de ani, a carui mandrie este o poza cu regele Mihai (si ceasul care i l-a reparat) si care a vazut mai multe ceasuri decat noi toti pe net. El mi-a spus ca ceasul e autentic.

Mi-am facut cont doar ca sa va spun ca omul nu vinde fakes. Nu stiu de unde si cum face el rost de ele, dar daca dubiile sunt in jurul autenticitatii, imi permit sa le contest.
SI te-ai gandit sa aperi demnitatea,onoare si numele vanzatorului asa dintr-o data. Esti amuzant. Oricum sunt destul discutii pe ceasornicar despre provenienta Tissot-urilor la pretul asta de pe ceasuridemana etc etc.
mnm

Mesaj de mnm »

Nekrous scrie:Sa va explic de ce m-am pus sa postez. De un an imi caut un ceas care sa imi placa. Si prin malls, si prin aoroporturi, si prin dealers de pe net. Nu am gasit nimic old school, ceva care sa imi placa. Pana la acest visodate. In doua sapt plec in US, si ma gandeam sa il iau de acolo. Dar vazindu-l pe okazii, la un pret de necrezut, am zis sa incerc. A bagat o tranazctie escrow, pregatit sa il trimit fix inapoi daca ceva nu era in regula. Dar, believe it or not, ceasul era ok.

E primul meu ceas 'manual', adica fara baterie. Imi place de nu mai pot. Daca aveti si voi 30 ron pt o tranzactie escrow si 50 pt o verificare, incercati. Sunt dispus sa accept ca am luat o facatura, daca voi puteti demonstra asta. Daca nu, liniste va rog...
Goarna mai jos... dupa numai 4 posturi nu-i cam devreme sa cereti liniste?
Homo suus fortuna faber est.
Nekrous

Mesaj de Nekrous »

Bine dragilor. Frecati-va intre voi cu fanteziile voastre. Eu am facut rost de un ceas extraordinar de frumos si am de gand sa profit de placerea de a-l purta. Voi dati-i inainte cu visurile voastre nesatisfacute de haute-horologerie....am vrut sa va spun ca tissot_swiss nu vinde facaturi. Daca voua va e greu sa credeti, poate fiindca nu aveti bani sa cumparati, go ahead, faceti-va scenariile voastre. Eu voi renunta sa postez. Daca vreti un contat personal, eventual chiar fizic (adica sa vedeti ceasul, nimic mai mult :)), dati un mesaj pe nekrous at yahoo com). In rest, mult succes la comunitatea voastra de ce-o-ti fi.

Off topic, mi-e sila de scepticismul romanesc nedemonstrat. Dar in definitiv, n-aveti decat sa va balacariti in el, daca va tine de cald.
Nekrous

Mesaj de Nekrous »

Claudiu scrie:Salut Nekrous,

Nimeni de aici nu sustine ca ceasul pe care l-ai achizitionat este fals.Bucura-te de el.Dar la fel de adevarat este ca sunt si multe falsuri la vinzare.
Si fara o autentificare este f.greu sa te pronunti.Iar autentificare nu inseamna ca cineva ti-a spus -Da ,e original.Ai primit un certificat de autentificare? Daca da,in ce calitate a facut autentificarea cel ce a facut-o? Este reprezentant Tissot? A fost scolit la Tissot? Are vreo calitate la Tissot? Sau doar ai incredere in ceea ce ti-a spus?
Daca este una din primele variante-are legatura cu Tissot,si ai certificat,e ok.
Daca este doar chestie de incredre,atunci,daca pentru tine functioneaza,e ok,dar autentificarea nu are nici o valoare.
Si mie imi sunt ceruta autentificari.Si in general le fac,dau si certificat daca este nevoie.
Dar OFICIAL aceste autentificari nu au nici o valoare.Si acest lucru este valabil pentru orice atelier care face autentificari.Atita timp cit atelierul nu este abilitat de producatorul in cauza,autentificarea este egala cu 0.
Cit despre partea financiara,aici sunt deacord cu Rubin.Si cel care ti l-a vindut l-a cumparat din UK sau alta parte,avind si el profitul lui.Deci nu vad de ce nu l-as lua direct din UK. :wink:
Whatever. Oficial, who cares?? Pe mine ma intereseaza daca ceasul e o facatura sau nu. Crezi ca vreau sa il inscriu la Olimpiada?? Am impresia ca voua va pasa mai mult de ideea de a colectiona ceasuri, decat de ceasurile in sine. Nu e prima comunitate de acest gen peste care dau...Luati-va piesele de colectie de unde vreti voi, si aveti grija sa nu le zgariati...si mai ales sa nu radeti de macrameurile bunicilor voastre, ca nu sunteti foarte departe....
Încuiat