Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scuzati ca am intarziat cu pozele de la testarea fake-ului TISSOT.. tin sa mentionez ca am raportat la okazii utilizatorul respectiv si o sa merg si la OPC pentru angajatul celor de la CHRONOTIME. Alaturi am atasat pozele facute bonurilor scoase de catre aparatele de testare.
Poate ma lamuriti daca chiar sunt ok.. asa de curiozitate, ca ceasul oricum era replica.
Cand o sa ma duc la time24 sa il cumpar oricum o sa iau factura pe firma si ii pot da in judecata daca este ceva.
masterobert scrie:Cat poate costa autentificarea ceasului si prin ce zona sunt
Nu costa nimic, CHRONOTIME sunt in zona unirii
Te sfatuiesc sa te duci la altii nu la CHRONOTIME sau Helvetansa.
Daca citesti bine acest topic cineva mentioneaza un magazin in zona pietei romane parca (sper sa fi retinut bine) care iti poate face o verificare. Multi care vand acest ceas se feresc sa se duca acolo.
Mi-e greu sa cred ca un reprezentant autorizat Tissot ar da un certificat de autenticitate unui fals. Cu hartia asta si cu ceasul alaturi isi va pierde repede-repejor licenta si nu cred ca risca. Cel mult pot invoca diverse motive pentru a nu-l elibera.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Cypher scrie:Pai se stia ca ca alea sunt fake,nu trebuia nici o confirmare
masterobert: vezi in linkurile de la inceputul threadului si compara-l cu ceasul tau.
Mano: partea misto e ei nu cer 200-300 lei pe ele ci o suma destul de mare de la 600 lei in sus. Si tenteaza pretul pe necunoscatori.
din pacate exista o zicala..nu e prost cel care cere e prost cel care da! asa ca..pentru un dezinformat sau un "comod"care se avanta cu capul inainte in a cumpara ceva atat de ieftin crezand ca e primul care vede anuntul si sa nu i-o ia cineva inainte..ei bine..nu port compasiune sau altceva..ci ma amuza (un sut in fund e un pas inainte). astfel vor fi mai atenti data viitoare..si poate cu banii stransi din vanzarea de replici (cei ce le vand desigur)..vor contribui la piata undergrownd aducand si modele autentice la preturi foarte joase fata de piata comerciala (aia cu adaosuri mari)
la cutii se cunoaste foarte bine si foarte usor daca sunt replici , la fake scrie chinese pe coperta neagra a cutiei in timp ce la original scrie , swiss , german sau english . cutiile originale au imprimeurile perfecte in spatele cutiei , scrisul "tissot" la fake apare cu puncte negre ceea ce denota calitatea slaba a imprimarii.
cartile mari din josul cutiei la fake-uri sunt in folie ca sa intre mai bine in locasul lor deoarece sunt prea mici in timp ce la original cartile vin fara folii si se potrivesc perfect si fest in locasul lor
de asemenea , la cutiile fake albul din interior este un alb murdar , la original , albul este impecabil
buna
sunt nou pe forum si am citit tot ce s-a scris aici despre replicile Tissot PRC200 si couturier, modele care ma intereseza si pe mine (couturier in special). Am vazut aceste ceasuri si nu stiu ce sa zic, par bine finisate, vanzatorii ar sta si in cap doar sa crezi ca sunt originale (acte, certificate de autenticitate, verificare oriunde). cineva mi-a zis ca sunt replici, iar eu i-am spus ca-l pot verifica la Chronotime sau inca intr-un loc unde costa 60 de lei. apoi mi-a zis ca dc cei de acolo zic ca sunt originale sa-i cred. acuma zau daca mai stiu ce sa fac.
vroiam initial un Orient automatic, cred ca ma indrept spre el.
Alaltaieri a venit o persoana cu un lot de 12 Tissot-uri,atit quartz cat si automatice,diverse modele,toate fake-uri.Cu mecanisme ETA si G 10,dar finisarile cadranelor,a aratatoarelor au fost sub orice critica.La unul din ele mi-au atras atentia cifrele de la discul de data,la care vopseaua neagra a cifrelor era imprastiata poe margini,adica conturul cifrelor nu a fost respectat,a curs pur si simplu cerneala la imprimare.
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Mi-ar place sa cred ca exista si Tissoturi la preturi de pe Okazii dar nu prea cred. In urma cu ceva vreme voiam sa imi iau unceas de vreo 1000-1500 lei. Si voiam un Tissot quadrato din magazin(era in urma cu vreo 2 ani) dar am vazut pe okazii pretul la vreo 800 lei asa ca am zis.. de ce sa nu incerc de pe okazii. A fost o pura intamplare ca nu am luat de pe okazii dar si acum sunt foarte fericit de aceasta alegere. Tinand cont ca prea se pirateaza tissot-ul, nu as avea incredere in nimic de pe piata decat din magazin. Si sincer, nici din magazin nu sunt foarte sigur, caci nu m-ar mira in romania noastra de vanzatori autorizati care cica vand fakeuri doar sa mai faca un ban.
Sfatul meu legat de Tissot este: daca ai un buget de 1000-4000 lei sa incerci si alte firme care sunt prin lume.
komy scrie:Si sincer, nici din magazin nu sunt foarte sigur, caci nu m-ar mira in romania noastra de vanzatori autorizati care cica vand fakeuri doar sa mai faca un ban.
am gasit un tissot prc 200 pe http://www.time24.ro la vreo 1200 ron.Intrebarea mea este oare daca pot avea incredere in ei sau nu?
Pot fi sigur ca ceasul este original?
Intreb asta fiindca exista diferenta de pret mare intre tissot-ul gasit pe site-ul lor si alte magazine(la celelalte magazine nu l-am gasit sub 1600 ron).
Ce ma sfatuiti sa fac?
Din dorinta de a-mi achizitiona un ceas am ajuns sa aflu despre existenta numeroaselor fake-uri drept urmare, am o intrebare, stiti care ar fi diferentele intre un original si un fake pentru Tissot T-Race modelul T048.417.37.057.00? Am cautat pe net si nu am gasit nicio comparatie pentru acest model. Am o cunostinta care zice ca-mi poate aduce din afara la 15mil si ca e original.. dar am o banuiala ca nu ar fi original. Se poate o mana de ajutor?
Mersi mult!
Din dorinta de a-mi achizitiona un ceas am ajuns sa aflu despre existenta numeroaselor fake-uri drept urmare, am o intrebare, stiti care ar fi diferentele intre un original si un fake pentru Tissot T-Race modelul T048.417.37.057.00? Am cautat pe net si nu am gasit nicio comparatie pentru acest model. Am o cunostinta care zice ca-mi poate aduce din afara la 15mil si ca e original.. dar am o banuiala ca nu ar fi original. Se poate o mana de ajutor?
Mersi mult!
Salut!Spune-i cunostintei tale sa ti dea factura sau bonul fiscal de unde va fi cumparat,garantia ceasului care trebuie sa fie de 24 luni,cardul ceasului completat( model ceas,serie,data achizitiei)si stampilat cu stampila magazinului de unde este achizitionat.