Am vorbit cu vanzatorul sa-i trimit ceasul inapoi si sa-mi recuperez banii. Sper sa reusesc... Anuntul de pe net suna exact asa:
"ceasul se afla intr-o stare perfecta ca nou"
Filet coronita defect?
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
-
Nea-Vasile
Re: Filet coronita defect?
Nicidecum...diver avand curea de piele rezistenta la apa?..de unde ati concluzionast asta? Ceasurile diver sunt echipate cu bratara de metal sau...cel mai bine din silicon (cauciuc).otsdr scrie:Nu are cum, diverele se vând de obicei cu curea de piele pentru că rezistă mai bine la umiditate. Sunt sigur că sunt foarte multe anunțuri cu același ceas pe curea de piele.
Îmi place cum s-au zgâriat ansele la schimbarea curelei de cauciuc cu cea de piele. Sau o fi lumina de vină?
...calatorule, de vei ajunge odata pe muntele Cassino, opreste-te o clipa.Poate vei auzi si acum suierul gloantelor, vuietul obuzelor si gemetele ranitilor....(Sven Hassel-Montecassino)
-
Nea-Vasile
Multumesc colegilor petru sfaturi. Am rezolvat problema...Claudiu mi-a reparat ceasul si ii multumesc si pe aceasta cale pentru ajutor si intelegere. Mizerabilul coleg de pe forum care mi-a vandut ceasul si care mi-a ascuns faptul ca era defect este Stanciu Marius din Pitesti aici pe forum "Maslinosul".
Aici este anuntul mincinos http://ceasuridemana.ro/ceas-citizen-pr ... 66094.html
Aici este anuntul mincinos http://ceasuridemana.ro/ceas-citizen-pr ... 66094.html
Pe acest individ (Maslinosul) l-am mirosit de acum mai bine de un an de zile ca este un oportunist, descriera ceasurilor era/ este mult exagerata (gen incubus), uleiul iese la suprafata...Nea-Vasile scrie:Multumesc colegilor petru sfaturi. Am rezolvat problema...Claudiu mi-a reparat ceasul si ii multumesc si pe aceasta cale pentru ajutor si intelegere. Mizerabilul coleg de pe forum care mi-a vandut ceasul si care mi-a ascuns faptul ca era defect este Stanciu Marius din Pitesti aici pe forum "Maslinosul".
I-am atras atentia si in privat, daca este barbat poate sa confirme.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
-
Nea-Vasile
I s-ar potrivi mai de graba Mincinosul, mi s-a recomandat la telefon ca om de incredere ca are 30 de ani ca ar fi si politist in Pitesti. Cand l-am sunat sa-i zic ca ii trimit ceasul inapoi deoarece era defect si nici in anunt nici la telefon nu a spus asta, a inceput sa ma tromboneasca cum ca ar fi ceasul unui prieten ceasornicar si ca nu mai are banii pt ceas ca i-ar fi murit soacra si e plecat din localitate, minciuni ieftine ca atat putea, iar mai apoi nu a mai raspuns la telefon. A reusit sa ma insle ticalosul.
Da, de cand activeaza pe aici este ba politist, ba tractorist, ba sportiv de performanta... bla, bla.mi s-a recomandat la telefon ca om de incredere ca are 30 de ani ca ar fi si politist in Pitesti.
Daca este cu adevarat politist sa-i fie rusine, daca nu este ar trebui sa fie atent la "uzurparea de calitati oficiale".
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.