Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Va multumesc pentru poza , verificasem 2030-ul si am vazut ca nu seamana , in plus nici pe platoul de sub rotor nu se vad foarte multe inscrisuri . I-am cerut o poza mai clara sa vad ce scrie acolo.
PS. De unde ati luat poza ca pe platou scrie 2030 si la dresciere au pus 2035 ?
Baza este identică.
Dar v-am postat și ceva link-uri interesante mai sus. Le-ați văzut ?
De acolo, dintr -un link e poza.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Original geam cam greu,dar ebay-ul este mare...
Daca este intreg geamul se poate incerca polish,iar daca este lipsa sau spart se poate face o matrita si turna unul nou,ce-i drept nu iasa perfect,dar este ok.
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Nu am gasit nici macar pe ebay, si nici la un producator japonez, geamul este crapat intr-un colt(in poza nu e geamul crapat despre care vorbesc ) m-as multumi cu cel turnat, am crezut ca nu e posibil, datorita formei lui doi ceasornicari mi-au zis ca nu se poate turna, dar am incredere in cuvantul dumneavostra, daca ma puteti ajuta, o sa-l trimit la dumneavostra la un moment dat. Va multumesc pentru raspuns.
When commercial divers operate at great depths, they often spend prolonged hours in diving bells under pressure breathing a breathing gas mix like trimix or similar, that contain the gases helium or hydrogen. Since helium atoms are the smallest natural gas particles found in nature, these gas atoms are able to work their way inside the watch, around any o-rings or other seals the watch may feature. This is not a problem as long as the divers stay under pressure, but when the decompression stops during resurfacing aren't long enough, a pressure difference builds up between the trapped gas(es) inside the watch case and its environment. Depending on the construction of the watch case and crystal, this effect can cause damage to the watch, such as the crystal popping off.
Merci Mircea , apreciez efortul insa personal m-a lamurit mai mult raspunsul lui Alexvintage . Multumesc Alex . Intrebam din doua motive : 1 - Fiindca in ciuda explecatiilor de tot felul pe net , tot nu m-am lamurit cat de utila este valva pentru unul ca mine care cel mult da de mancare la pestele din acvariu , nicidecum sa faca scufundari la 300 M si sa aiba nevoie de o asa zisa depresurizare 2 - De curand am cumparat un Omega Speedmaster James Bond pe care vanzatorul pentru a ma convinge de autenticitate l-a desfacut .Capacul fiind scos este clar ca am vazut mecanismul dar va trebui refacut testul etansietatii , in plus am vazut ca a desfacut si valva , ce presupune asta ?
flexibil29 scrie:...cat de utila este valva pentru unul ca mine care cel mult da de mancare la pestele din acvariu , nicidecum sa faca scufundari ?
Utilitatea e Zero.
Pentru linistea sufleteasca merita efectuat testul de etanseitate, nu de alta dar nu aveti nevoie de mormoloci in ceas.
In rest sa-l purtati cu placere.
Va multumesc , acum incerc sa ma acomodez cu el .Nu sunt obisnuit cu ceasuri grele ori tot acel otel imi pare parca prea mult . Am sa incerc si cu o curea nato poate imi va parea mai comod . Toate cele bune