Problema Tissot PR100...

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
T-man

Problema Tissot PR100...

Mesaj de T-man »

Rugaminte:

Poate cineva sa imi spuna si mie de ce acest ceas (TISSOT PR100 Automatic), dupa 24 de ore de functionare cu o precizie de 15s/24h incepe sa ramana cu orele in urma?...
Mcy!
Claudiu
Forum Owner

Re: Problema Tissot PR100...

Mesaj de Claudiu »

T-man scrie:Rugaminte:

Poate cineva sa imi spuna si mie de ce acest ceas (TISSOT PR100 Automatic), dupa 24 de ore de functionare cu o precizie de 15s/24h incepe sa ramana cu orele in urma?...
Mcy!
La viteza si fara sa vad ceasul in vine in minte armarea necorespunzatoare!
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
T-man

Mesaj de T-man »

...mda...posibil...e al sotiei si il poarta din cand in cand...o sa incerc sa il port eu si o sa vad care este buba!Nu ai din greseala o curea neagra din piele originala ?sau bratara originala a lui?...sa scrie Tissot pe ea...

...al meu este identic,doar cadranul este negru...

http://www.x-plane.org/home/furo/watche ... rmatic.jpg

Mcy!
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Doamnele nu prea tin cont de aceste detalii tehnice,este preferat sa-i luati un ceas tot de calitate dar quartz eu asa am rezolvat problema.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
T-man

Mesaj de T-man »

...asa este!Sunt antitalent la automatice! :D ...ce vreau sa mai intreb...am inteles ca mecanismul este un ETA 2824-2 25rubine,cu blocajul secundarului la potrivirea ceasului...totusi acesta ar tebui sa aiba si intoarcere manuala in pozitia 1 dupa ce se desurubeaza coronita?...sau asta se intoarce doar miscand ceasul?...pentru ca am observat ca nu merge intors de la cheita lui...Mcy!
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Daca este cu 2824 trebuie sa aiba si armare manuala.
Se poate aduce curea originala,sau bratara,dar s-ar putea sa te ia durerile de cap de la pret! :lol:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
T-man

Mesaj de T-man »

,...pai atunci inseamna ca s-a intamplat ceva cu armarea manuala...pentru ca "scapa" ,da in gol ...l-am mai purtat si vad ca nu mai face asa...astept pe PM un pret pentru o bratara originala ,metalica silver...Mcy!
Scrie răspuns