Problema ceas Suunto
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Problema ceas Suunto
Am un ceas Suunto Core la care nu mai reactioneaza deloc butonul "mode", pozitonat in partea dreapta a ceasului, pe mijloc.
In principiu se mai poate face ceva?
Multumesc.
In principiu se mai poate face ceva?
Multumesc.
Re: Problema ceas Suunto
Ar trebui sa fie o problema de buton.Cel mai ades se intimpla sa intre murdarie intre buton si carcasa,iar cursa butonului sa nu mai fie complecta.Sau lamela intero=ioara sa fie deformata.
In cel mai rau caz,poate fi o problema de electronica interna la care nu mai ai ce sa faci.
In cel mai rau caz,poate fi o problema de electronica interna la care nu mai ai ce sa faci.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Imi cer scuze, nu m-am exprimat clar.
Vroiam sa aflu de fapt daca modelul Suunto Core poate fi desfacut si curatat acolo unde nu mai face contact? Ati mai desfacut modelul acesta.
Intreb fiindca am fost la un atelier din cartier, fara mari pretentii, s-au uitat la ceas, au constatat ca nu merge butonul respectiv dar nici nu au incercat sa il desfaca fiind stiau deja ca nu pot face nimic.
Daca e sa fie partea electrica inteleg ca nu se poate face nimic, dar daca e numai un contact?
Multumesc.
Vroiam sa aflu de fapt daca modelul Suunto Core poate fi desfacut si curatat acolo unde nu mai face contact? Ati mai desfacut modelul acesta.
Intreb fiindca am fost la un atelier din cartier, fara mari pretentii, s-au uitat la ceas, au constatat ca nu merge butonul respectiv dar nici nu au incercat sa il desfaca fiind stiau deja ca nu pot face nimic.
Daca e sa fie partea electrica inteleg ca nu se poate face nimic, dar daca e numai un contact?
Multumesc.
Din cate stiu nu repara nimeni in Ro Suunto...mai ales Core. Este o problema destul de des intalnita la modelele Core printre multe altele.
Daca are pana intr-un an si cardul de garantie poti sa suni la ei si se schimba/remediaza fara prea multe intrebari Orice problema de reparatie la Suunto se rezova DOAR la ei....nu la distribuitorii autorizati.
In brosurile cu care vin ceasurile Suunto scrie clar ¨in caz de defectiune nu va adresati distribuitorului ci sunati direct la nr.....¨
Succes
Daca are pana intr-un an si cardul de garantie poti sa suni la ei si se schimba/remediaza fara prea multe intrebari Orice problema de reparatie la Suunto se rezova DOAR la ei....nu la distribuitorii autorizati.
In brosurile cu care vin ceasurile Suunto scrie clar ¨in caz de defectiune nu va adresati distribuitorului ci sunati direct la nr.....¨
Succes
Inseamna ca trebuie sa il arunc. L-am cumparat pe forum, am actele dar a iesit din garantie de o luna. Buna treaba.
Asta nu e bine...din cate am vazut nu prea ai cum sa-l desfaci...citisem pe undeva ca accesul la mecanism se face pe la bezel...se scoate cumva dar nu stiu cum.
Domnul Claudiu, ce ma sfatuiti sa fac, arunc ceasul?
Multumesc.
Multumesc.
Si eu am avut aceasta problema si s-a rezolvat in garantie prin schimbarea ceasului.
Imi pare rau pt tine.
Ceasul se desface numai prin scoaterea geamului.
Imi pare rau pt tine.
Ceasul se desface numai prin scoaterea geamului.
Sau bongiorno....
Multumesc pentru raspunsuri