ceas original - topceas

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
nvmoldovan

ceas original - topceas

Mesaj de nvmoldovan »

salut,

Vroiam sa va intreb daca ii stiti pe cei de la topceas.ro, eu vroiam sa achizitionez:
http://www.topceas.ro/Detalii_Ceas_Maur ... ather.html

si nu stiu daca e real sau replica
am vb cu importatorul Maurice din bucuresti care a zis ca numai ei au dreptul sa vanda Maurice si mi-a recomandat un ceas de 4 ori mai scump

Any ideea?
ecl

Re: ceas original - topceas

Mesaj de ecl »

Ai vazut tu un BMW Seria 3 nou la numai 10,000Eur? :mrgreen: Au avut dreptate cei din Buc cand ti-au dat pretul corect pentru un ceas veritabil...
Clipper

Mesaj de Clipper »

Nu cred ca ar vinde topceas ceasuri fake.
ecl scrie:Ai vazut tu un BMW Seria 3 nou la numai 10,000Eur? :mrgreen: Au avut dreptate cei din Buc cand ti-au dat pretul corect pentru un ceas veritabil...
Tu ai macar vreo idee despre ceasul in cauza? Uite cat costa la un dealer gri de incredere din Germania: http://www.ebay.de/itm/Maurice-Lacroix- ... 53e909b76b
Eu am cumparat de la acest dealer un ceas ML (tot de dama) la licitatie si l-am scos chiar sub pretul la care il vindea vanzatorul la buy it now (urmarisem vreo 3 saptamani ceasuri similare si stiam care e trend-ul), asa ca acest ceas ma hazardez sa spun ca un pret real la acest ceas e de sub 250eur.

Preturile de la dealer autorizat de la noi de Maurice Lacroix sunt halucinante, nu comentez si nici nu imi dau cu parerea de ce e asa.
nvmoldovan scrie:am vb cu importatorul Maurice din bucuresti care a zis ca numai ei au dreptul sa vanda Maurice
Au dreptul in sensul ca sunt dealeri autorizati si ofera garantie de "producator" si nu de "comerciant", topceas fiind un dealer gri iti va oferi o garantie de "comerciant" cel mai probabil, adica in caz de probleme cu ceasul e strict problema lor, nuputand pasa cazul mai departe la producator.
ady

Mesaj de ady »

Ceasul tau pare a fii original ... fiecare dealer merge pe principiu marfa mea e cea mai buna si la pretzu cel mai convenabil de pe piatza .din motivu asta intalnestii diferente marii de pretz
ecl

Mesaj de ecl »

E bine a se citi urmatoarele articole (scrise in RO), pentru a fi documentat cu ce inseamna fals sau original:

Articol 1
Articol 2 oare cine o fi Orologierul...? :wink:

Doar un ceas avand documentele insotitoare, cardul international si cutia originala, cumparat de la un dealer oficial pot sa te asigure, cat de cat, ca este original. In rest, fiecare cumpara pe banii si raspunderea lui de unde vrea (noi, originale, etc sau fake, furate, etc.).
Zar

Mesaj de Zar »

ecl scrie:Doar un ceas avand documentele insotitoare, cardul international si cutia originala, cumparat de la un dealer oficial pot sa te asigure, cat de cat, ca este original.
Un ceas cumparat de la AD este garantat original, exclus orice dubiu.
Ia in calcul ce ar insemna ca un AD sa vanda falsuri ... :wink:
AR1070-56E
Scrie răspuns