renato stallion
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
renato stallion
buna ziua! am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si mi-a lasat in schimb acest ceas, se pare ca m-am capatat cu el pentru ca proprietarul nu a mai venit sa-l recupereze. v-as ruga frumos sa-mi spuneti ce este cu ceasul asta, daca are vreo valoare si daca merita cei 200 de leipe care i-am dat pe el. va multumesc!
" Am inteles ca un om poate avea totul neavand nimic si nimic avand totul" M.Eminescu
Re: renato stallion

" Am inteles ca un om poate avea totul neavand nimic si nimic avand totul" M.Eminescu

Bun deal...
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
sper sa fie bun!
credeti ca e autentic sau doar o chinezarie? eu chiar nu-s priceputa....
Ingrata meserie.am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si mi-a lasat in schimb acest ceas, se pare ca m-am capatat cu el pentru ca proprietarul nu a mai venit sa-l recupereze.
Castigi, pagubesti, negustor te numesti.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Este sau nu o chinezarie?!
- andrei12345
Sper ca acest link sa-ti raspunda la intrebare:
http://renatowatches-renato.blogspot.ro/
Mecanismul este probabil o clona ETA chinezeasca, reusita de altfel.
Una peste alta, ceasul a costat mult si valoreaza putintel......fiind destinat casnicelor
frustrate/plictisite care, intre doua clatite invartite cauta un cadou pentru sotul lor pe ShopNBC.
http://renatowatches-renato.blogspot.ro/
Mecanismul este probabil o clona ETA chinezeasca, reusita de altfel.
Una peste alta, ceasul a costat mult si valoreaza putintel......fiind destinat casnicelor
frustrate/plictisite care, intre doua clatite invartite cauta un cadou pentru sotul lor pe ShopNBC.
Deci....made in China! Mulțumesc frumos!
Pozele nu sunt deloc de ajutor.dar nu stiu de ce am totusi impresia ca mecanismul nu este China,ci ETA.
Poze mai clare si in detaliu ar fi de folos,altfel vorbim vorbe.
Poze mai clare si in detaliu ar fi de folos,altfel vorbim vorbe.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Va mulțumesc ! O sa revin si cu poze mai clare ale mecanismului
-
marian_sro
Pare un eta 2782 dupa cate vad eu.dar...30atm wr? Nu prea arata a diver