Citizen Reglat fusul orar

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
cosmins2000

Citizen Reglat fusul orar

Mesaj de cosmins2000 »

Am primit un ceas Citizen AS2020-53L nou nout.
Am manualul de utilizare ftp://ftp.ceninet.com/pub/citizen/manua ... _H461i.pdf dar sub nicio forma nu reusesc sa setez fusul orar pentru Romania.

Fac tot ce scrie in manual, dar cand trebui sa rotesc butonul " coroana" acest nu se poate misca, de parca e sudat. Nici sa-l scot in cele doua pozitii nu pot ( pentru alte setari). Cel putin cu mana libera au nu am putut misca respectivul buton, eventual daca imi julesc toata pielea de pe degete... Mi-e frica sa nu-l fortez si apoi sa-l stric.

EDIT: Rugam fara cuvinte scrise cu majuscule, exceptie facand doar initialele , exemplu IWC=International Watch Co. Multumim pentru intelegere.
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Nu cumva are coroana infiletata ? Incearca sa o rotesti spre tine. S-ar putea sa mearga. :)
cosmins2000

Mesaj de cosmins2000 »

Nu merge nici spre stanga, nici spre dreapta.
cosmins2000

Mesaj de cosmins2000 »

Am fortat si mers pana la urma !!! Era coroana infiletata.

Scuze Gabi , initial am crezut ca ce ai zis a fost o gluma. ( nu am stiut ca exista coroane infiletate) Merci !!
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Sigur ca sunt. Ba chiar majoritatea ceasurilor care se respecta au. 8)
Au inceput intai cu cele Diving/Scuba si s-a extins si catre celelalte tipuri. :wink:
Scrie răspuns