Reorganizare colectie

Vanzari ale ceasurilor si ale accesoriilor acestora.
Scrie răspuns
Menu

Reorganizare colectie

Mesaj de Menu »

In etapa de reorganizare a colectiei, vind urmatoarele ceasuri:

1. Ceas Casio G-Shock Riseman GW-9200-1ER Tough Solar- VANDUT

2. Wenger Battalion III Diver - VINDUT

3. Difor Diver VINDUT
Ultima oară modificat 07 Oct 2011, 18:58 de către Menu, modificat 1 dată în total.
Menu

Re: Reorganizare colectie - DIFOR Diver

Mesaj de Menu »

up
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Cred ca e necesara o precizare. Ceasul nu e diver decat eventual ca design. Carcasa fiind doar "waterproof" inseamna ca poti sa stai cu el in ploaie fara sa trebuiasca sa-i pui pe urma mecanismul la uscat. Nu se recomanda a fi scufundat nici macar in lighean.
Menu

Mesaj de Menu »

In nici un caz nu este in intentia mea sa induc un potential cumparator in eroare. Imi cer sincer scuze daca sa intimplat asa.
Este evident ca vorbim de un diver style, nu de un diver care sa poata sa faca fata rigorilor tehnice necesare unei scufundari. Vorbim de un ceas de aproape 40 de ani, cu intoarcere manuala, cu bezel intern, etc. Si evident nu de JLC, IWC sau macar Longines( ca sa comparam citeva cunoscute divere vintage cu bezel intern).Ma refer la know-how tehnic, facilitati de productie, support de service, etc.
Difor este un brand putin cunoscut (ceva mai cunoscut in Franta), de nisa, cu produse interesante ca design si accesibile ca pret. Asa cum este si ceasul din anunt.
Va multumesc pentru precizare, la modul foarte constructiv, asa cum este normal pe un forum frecventat de pasionati ai artei orologiere. Nu am inteles insa tonul precizarii, usor superior si ironic. Dar sintem o natiune patimasa:)
Scrie răspuns