Vand voucher in valoare de 1000 de RON

Vanzari ale ceasurilor si ale accesoriilor acestora.
Scrie răspuns
vladeu

Vand voucher in valoare de 1000 de RON

Mesaj de vladeu »

Vand voucher online cu ajutorul caruia puteti sa achizitionati orice produs de pe site-ul TopCeas.ro. Voucherul este disponibil pana la data de 2 ianuarie 2014!
Cum functioneaza:
Sa spunem ca doriti sa cumparati ceasul X in valoare de 1400 de RON. Dumneavoastra apasati butonul de comanda rapida si campul Voucher de reducere il completati cu codul de reducere pe care l-am primit eu si astfel suma totala de plata pentru produs va fi de 400 de RON.

Voucherul nu este gratuit! Astept oferte cat mai apropiate de valoarea sa reala (1000 de RON).
calin gabi

Re: Vand voucher in valoare de 1000 de RON

Mesaj de calin gabi »

De ce nu achizitionati un ceas de calitate ,si apoi sa-l vindeti la un pret convenabil sub pretul pietei pentru dumneavoatra si cumparator.Numai asa va veti recupera ceva din acest voucher.Sau sa gasiti o persoana de incredere cu care sa conveniti acest aspect.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
bogdan1

Mesaj de bogdan1 »

calin gabi, nu prea ai ce sa cumperi, majoritatea ceasurilor sunt slabute, doar cateva mai rasarite insa sunt supraevaluate, intra de curiozitate....

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
vladeu

Mesaj de vladeu »

calin gabi scrie:De ce nu achizitionati un ceas de calitate ,si apoi sa-l vindeti la un pret convenabil sub pretul pietei pentru dumneavoatra si cumparator.Numai asa va veti recupera ceva din acest voucher.Sau sa gasiti o persoana de incredere cu care sa conveniti acest aspect.
Sunt de acord si cu o astfel de propunere. V-am trimis un Mesaj privat!
maslinosul

Mesaj de maslinosul »

ofer 100 lei pe voucher
Imagine
incubus

Mesaj de incubus »

eu ofer nimic...preturi ca la BB Collection....cica au garantie....dar nu la Seiko, orient, citizen autorizat..ci la ceasornicarul nu stiu care....nu pricep ce le faceti atata reclama.
...calatorule, de vei ajunge odata pe muntele Cassino, opreste-te o clipa.Poate vei auzi si acum suierul gloantelor, vuietul obuzelor si gemetele ranitilor....(Sven Hassel-Montecassino)
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

incubus scrie:eu ofer nimic...preturi ca la BB Collection....cica au garantie....dar nu la Seiko, orient, citizen autorizat..ci la ceasornicarul nu stiu care....nu pricep ce le faceti atata reclama.
Tu nu oferi nimic pentru ca nu intelegi despre ce este vorba. Faptul ca nu ofera garantie la Seiko, Orient, Citizen este logic, pentru ca ei sunt grey market, asa cum este Jomashop, Amazon, Watchhut etc etc.
incubus

Mesaj de incubus »

cataradoi scrie:Tu nu oferi nimic pentru ca nu intelegi despre ce este vorba. Faptul ca nu ofera garantie la Seiko, Orient, Citizen este logic, pentru ca ei sunt grey market, asa cum este Jomashop, Amazon, Watchhut etc etc.
..a bon...si daca ai nevoie de vreo piesa de schimbat sau o reparatie mai complicata...iti zice sa platesti. Dar de preturile alea mari, asa grey cum sunt....de ce nu zici nimic?
...si apropo...Jomashop, Amazon (doar unii) sunt dealeri autorizati. De ceilallti nu cunosc
...calatorule, de vei ajunge odata pe muntele Cassino, opreste-te o clipa.Poate vei auzi si acum suierul gloantelor, vuietul obuzelor si gemetele ranitilor....(Sven Hassel-Montecassino)
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

incubus scrie: reparatie mai complicata...iti zice sa platesti. Dar de preturile alea mari, asa grey cum sunt....de ce nu zici nimic?
...si apropo...Jomashop, Amazon (doar unii) sunt dealeri autorizati. De ceilallti nu cunosc
Ti-au spus tie asa ceva sau esti pur si simplu vizionar? La ei pe site, la garantie, scrie cu totul altceva, dar ce-ti pasa tie...n-ai de ce sa citesti tu.
incubus scrie: Dar de preturile alea mari, asa grey cum sunt....de ce nu zici nimic?
De preturi nu este voie sa comentam, fiecare cumpara de unde vrea.
Intai ai zis ca nu au garantie, apoi ca au preturi mari, sigur se ajunge la "patronul e ungur si homosexual" deci nu cumpar de la ei.
incubus scrie: Jomashop, Amazon (doar unii) sunt dealeri autorizati.
Cand imi arati card de garantie pentru ceasuri Swiss Made stampilate cu garantia Jomashop si Amazon, atunci vor fi dealeri autorizati.
Pana atunci sunt GREY MARKET.
incubus scrie: De ceilallti nu cunosc
Nu, tu pur si simplu nu cunosti la modul general
Scrie răspuns