Toate creatiile mele sunt exclusiv lucrate manual, de aceea pretul intre 80-120 lei consider ca este cat se poate de justificat.
Mi-am propus sa postez periodic fotografii cu lucrari mai reprezentative (din cele peste 100 creatii), insa va invit sa vizitati si blogul meu la urmatoarea adresa: straps-handmade.blogspot.ro
Pentru orice informatie nu ezitati sa ma contactati telefonic (0732395408), mail (straps.handmade@yahoo.com) sau PM.

Pentru a va mentine in atentie curiozitate/interesul, vor urma si alte fotografii.
Din cele cateva interventii ale stimatilor mei colegi, se impune a fi facute anumite precizari (chiar daca au primit respectivele informatii in privat) si anume:
- lucrez curelele de ceas din pura pasiune. Am inceput prin a-mi creea propriile modele pentru ceasurile din colectie, iar mai apoi am putut sa ofer si altora un produs mai fiabil decat cele oferite de magazinele specializate;
- aceasta activitate nu reprezinta o sursa de venit principala. O desfasor atunci cand timpul mi-o permite, de regula pentru cunoscuti sau clienti deja existenti care apeleaza in continuare la serviciile mele. Pot spune chiar ca imi permit sa selectez clientii;
- nu lucrez doar curele de ceas, pe blogul meu pot fi vizualizate si alte creatii;
- nu sunt din Bucuresti, ca atare comenzile, detaliile acestora, se realizeaza doar prin e-mail sau telefonic. La finalizarea comenzii clientul primeste fotografii cu produsul rezultat, comunica adresa, primeste coletul si plateste in sistem ramburs;
În ceea ce priveste executia unei curele;
- folosesc doar piele naturala, de regula de bovina import Italia (neteda, texturata, profilata stamp croco, sarpe, soparla), dar si piele veritabila sarpe sau soparla;
- lucrez doar la comanda, sens in care pot folosi catarama originala a curelei ce o reproduc, pot monta o catarama generica, pot achizitiona sau pot sugera achizitionarea unei catarame care sa raspunda exigentelor clientului;
- pentru comenzi mai speciale (model, tip piele, comanda catarama) solicit avans. Clientii existenti sunt scutiti de aceasta conditie. Ei cunosc acest aspect, precum si faptul ca beneficiaza de anumite discount-uri;
Cam atat cu informatiile, va mai supun atentiei cateva lucrari:

Mai alatur alte cateva fotografii celor deja existete.

Si altele ...