poljot strella
- thunder rock
Re: poljot strella
La cel de-al doilea indicat de coleg aveti grija.
Poza nu este cea a ceasului care se vinde ci este o poza luata de pe net iar ceasul pozat face parte dintr-o colectie celebra de ceasuri rusesti. Asa ca acela pozat sigur nu este cel ce se vinde.
Poza nu este cea a ceasului care se vinde ci este o poza luata de pe net iar ceasul pozat face parte dintr-o colectie celebra de ceasuri rusesti. Asa ca acela pozat sigur nu este cel ce se vinde.
-
dumcatalin
asta pe langa faptul ca babaul e de fapt sorin/spritane si ca s-ar putea ca oricum mare parte din anunturile lui sa fie fake, nr de telefon sa nu fie al lui, adresa de mail idem.
nici izidor nu e extrem de comunicativ dar poate e doar ocupat. eu i-am trimit de vreo 3 ori mailuri sa il rog sa imi dea detalii dar nu a avut chef de mine
nici izidor nu e extrem de comunicativ dar poate e doar ocupat. eu i-am trimit de vreo 3 ori mailuri sa il rog sa imi dea detalii dar nu a avut chef de mine
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
- thunder rock
- thunder rock
Pentru modelele noi (reeditarea) aici.
http://www.poljot24.de/en/
http://www.poljot24.de/en/
- thunder rock
- thunder rock
Ce-ar fi sa scrieti de exemplu : valabil..sau..de actualitate...thunder rock scrie:Inca cautam....
- thunder rock
Ce-ar fi sa va multumesc pentru up...si desigur ca ma bagati in seama ..inseamna mult pentru mine...dino_z scrie: Ce-ar fi sa scrieti de exemplu : valabil..sau..de actualitate...
Deci cautam inca ...