Salut,
As vrea sa cumpar un bezel insert de skx, acela cu 1-12, ceramic cu numeralele luminoase. E ok si cel fara numerale luminoase, dar sa fie ceramic si cu 1-12.
Cele de la magazin mi se par scumpe (50-60$)
Multumesc.
Bezel insert SKX (007/009 etc)
Bezel insert SKX (007/009 etc)
instagr.am/lifeofmiquel
Re: Bezel insert SKX (007/009 etc)
Sper ca nu e prea tarziu pentru un raspuns, vin cu o recomandare. Acele insert-uri pentru bezel sunt scumpe cu un motiv, e foarte greu sa fabrici un insert ceramic si este si mai greu sa fabrici un insert ceramic luminescent, tocmai de acolo si pretul.
Deasemeni, nu ati mentionat ce fel de cristal are ceasul in acest moment. Daca folositi cristalul original atunci merge un bezel insert plat. Daca e vorba despre un dom, atunci va va trebui un bezel insert "sloped"
Se gasesc pe ebay insert-uri mai ieftine dar nu pot promite nimic despre ele. Acolo costa in jur de 10 dolari unul ceramic.
Eu am avut experiente placute atat cu Namokimods cat si cu Dagaz. Va recomand sa va uitati acolo, poate gasiti ceva in buget, care sa va placa.
Deasemeni, nu ati mentionat ce fel de cristal are ceasul in acest moment. Daca folositi cristalul original atunci merge un bezel insert plat. Daca e vorba despre un dom, atunci va va trebui un bezel insert "sloped"
Se gasesc pe ebay insert-uri mai ieftine dar nu pot promite nimic despre ele. Acolo costa in jur de 10 dolari unul ceramic.
Eu am avut experiente placute atat cu Namokimods cat si cu Dagaz. Va recomand sa va uitati acolo, poate gasiti ceva in buget, care sa va placa.