Rerararea ceasornicelor

Aici vor fi mutate toate topicurile care sunt inchise indiferent de vechime.
Încuiat
macris1977
Membru Special

Rerararea ceasornicelor

Mesaj de macris1977 »

Un autor (A.M. Pinkin) ce nu ar trebui sa lipseasca din bibiloteca unui pasionat, fie colectionar si/sau colectionar care isi "surubareste" singur ceasurile.

Cartea se afla in stare foarte buna, are doar marginile rocite putin(se vede in poza). TIneti cont ca e tiparita in 1958( mai in varsta decat majoritatea dintre noi).

Nu are pagini lipsa, nici foi indoite/insemnate. Dupa cum observ indoirea paginilor in "cotor", sunt convins ca acesta carte nici nu a fost citita de catre proprietarul sau proprietarii de dinaintea mea(in interior e ca si noua).

Acest exemplar e destinat exclusiv vanzarii si se afla in stare mult mai buna decat cel pe care il folosesc eu.

Posibil, in viitor, sa procur si "Manualul ceasornicarului".

Pret carte: 100 ron cu transport simplu, Posta Romana, inclus. {sa fie un pret mare? doar 20 pachete de tigari? Nu fumez decat pipa asa ca nu accept schimburi ;) }

Contact: 0765.672.492 sau macris1977@yahoo.com; din pacate, pe acest site, intru din ce in ce mai rar, astfel incat nu am cum sa va raspund pe MP sau prin acest topic.

O poza-(in realitate arata cu mult mai bine, asa cum am descris mai sus):
http://img523.imageshack.us/my.php?image=img1619ue9.jpg

P.S. Sarbatori fericite tuturor colegilor si "sa fiti intr-un ceas bun" si in anul care vine!
Sa fiu intr-un ceas bun!
macris1977
Membru Special

Re: Rerararea ceasornicelor

Mesaj de macris1977 »

Cartea a fost rezervata de catre unul din colegii nostri; totusi, daca tranzactia nu se finalizeaza, cartea va fi oferita urmatorului doritor(rog sa ma instiintati prin mail)

Marius
Sa fiu intr-un ceas bun!
macris1977
Membru Special

Mesaj de macris1977 »

Cartea este disponibila, in continuare.
Sa fiu intr-un ceas bun!
roviane

Mesaj de roviane »

Pentru cei care vor sa-si faca o idee despre aceasta carte, scrisa in limba originala (rusa), procedati astfel:

Intrati pe wikipedia (in limba engleza) si tastati in spatiul de cautare "Horology".
Alegeti apoi varianta in limba rusa (Ruskii).
In partea de jos a paginii, este un link catre varianta in format electronic a cartii : A. M. Pinkin : Remont ceasov

Sau, linkul direct:

http://german.bolovsrol.ru/books/pinkin01.djv

Formatul este djvu, asadar veti avea nevoie si de un plug-in:

http://djvu.org/resources/

S-a mai vorbit pe forum despre aceasta carte si anume, ca, ar fi fost sursa de inspiratie pentru "Manualul ceasornicarului" de Berencz.

Bafta la vanzare.
macris1977
Membru Special

Mesaj de macris1977 »

Multumesc!

Cartea are un nou proprietar, la care va ajunge in zilele urmatoare.

Posibil sa aduc si "Manualul ceasornicarului".

Dupa parera mea, ca amator pasionat: "Manualul" e ceva mai bine organizat si mai usor de inteles din punct de vedere didactic, comparativ cu "Repararea ceasornicelor".

Cand e vorba de "biblioteca personala", orice autor, titlu care completeaza documentatia este binevenita in posesia unui pasionat de ceasuri, indiferent ca repara sau doar colectioneza. Care e mai buna, si care nu, obiectiv vorbind, aici numai un profesionist in domeniu are ultimul cuvant.

CUMPAR: TEHNICA SI ARTA CEASORNICARILOR, ION RATIU (RATZ)

Declar acest topic incheiat, rog un moderator sa il inchida.

Multumesc ptr vizionare si participare!
Sa fiu intr-un ceas bun!
Încuiat