pot aduce ceasuri pe comanda la un pret foarte bun (Hamilton, Seiko, Citizen, Tissot, Invicta, etc).
Puteti vedea o mica parte din ceasurile pe care le-am adus pana acum la link-ul de mai jos:
http://s678.photobucket.com/albums/vv149/gataca88/
Pentru a va da un "catalog" cu toate ceasurile pe care le pot aduce la un pret f bun, va rog sa ma contactati pe PM.(catalogul a "suferit" adaugiri).
Pentru cei interesati pot aduce pe comanda Tissot T-touch Expert (wr 100m) la un pret excelent.
In acest moment am pe stoc:
1. Citizen Eco-drive BJ7010-24W (2 bucati)
-ceas cu carcasa din otel chirurgical inoxidabil si bratara de piele de culoare maro cu inchizatoare de metal, vezi poza
-are abatere de maxim 10-15 sec pe luna la temperatura normala
-afisare data la ora 3
-cadran culoare maro.
-Japan Made Solar Powered Eco-Drive Caliber. No. B877-180 Day Power Reserve when Fully charged.
-cadranul interior periferic al ceasului este rotativ, actionat de rotita de la ora 8 si ajuta la efectuarea de calcule specifice: timpul necesar parcurgerii unei distante, viteza de deplasare, distanta parcursa, consumul de carburant, inmultire, impartire, extragerea radacinii patrate, conversii din mile in kilometrii, etc...
-indicatoarele mici interioare de pe cadran (rosu si alb) indica ce moment al zilei este: am sau pm
-200 metri Water Resistant
-Scratch Resistant Mineral Crystal
-Insufficient Charge & Time Setting warning
-Overcharge Prevention
diametrul carcasei: 43,5mm (Excluding Crown)
grosimea carcasei: 11,5mm.
Pret 650 ron

2. Citizen Eco-drive BL5250-02L (1 bucata)
-ceas ECO-DRIVE cu mecanism calibrul nr E870
-functie Tachymetru
-functie Chronograph; unitati de 1/20 secunde pana la 60 minute.
-carcasa din Titan cu bratara din piele
-bezel rotativ unidirectional
-270 zile power reserve.
-functie alarma (24h)
-functie Dual time.
-functie perpetual calendar, nu necesita schimbarea datei la sfarsitul lunilor de 28, 29, etc zile, Schimbarea se face automat
-functie power saver .
-functie Low charge indicator.
-Geam SAPPHIRE CRYSTAL
-capac spate infiletat
-Water Resistant 200m
-diametru carcasa 43mm, fara coronita
-grosime carcasa 11mm.
Pret 860 ron.