:) Cine ma ajuta cu o evaluare ?!

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Scrie răspuns
AC NineFingers
Moderator

:) Cine ma ajuta cu o evaluare ?!

Mesaj de AC NineFingers »

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Chestiunea este extrem de simpla: stiu cam tot despre acest ceas dar vreau sa aud si parerile altora in special de pret ! E posibil ca eu sa`l evaluez gresit sau sa interpretez gresit anumite date .
Nu ezitati sa formulati orice parere legat de tot cea ce se vede in poze ! Chair invit pt toti iubitorii de PX(poket watches) sa spuna cea ce cred despre acest ceas !
eugenbt

Re: :) Cine ma ajuta cu o evaluare ?!

Mesaj de eugenbt »

ca de obicei, esti o incantare pentru noi. cel putin, pentru cei care iubesc ceasurile de buzunar. e superb!!! dupa cum arata, cca 1850-1890. spune-ne mai multe despre el. nu ma hazardez la un pret, mi-e frica de asa ceva.
AC NineFingers
Moderator

eugenbt scrie:ca de obicei, esti o incantare pentru noi. cel putin, pentru cei care iubesc ceasurile de buzunar. e superb!!! dupa cum arata, cca 1850-1890. spune-ne mai multe despre el. nu ma hazardez la un pret, mi-e frica de asa ceva.
Pai cine te taie?! :D :D Poti sa`l evaluezi si la 10 euro nu curge sange !
eugenbt

Mesaj de eugenbt »

100-350 euro, functie de cumparator. ca valoare de piata, cred ca sare de de 800. spune-ne totusi amanunte.
victor98

Mesaj de victor98 »

Leul britanic domina glorios asupra acestei bijuterii. Pietrele imense ar fi putut sta la baza oricarei coroane a unui maharajah al Indiei, dar ma sparie gandul de a o pretui :)
Si veti cunoaste adevarul, iar adevarul va va face liberi.
mihaisa

Mesaj de mihaisa »

As vrea sa am si eu norocul sa gasesc asa ceva undeva la bunica sau pe o taraba... Nu sunt cunoscator dar recunosc un lucru frumos..

Bafta
mihai33

Mesaj de mihai33 »

Eu as spune ca ceasul ar putea sa coste 200-300 de lire, asta daca nu are un escapement mai special (nu se vede din poze). E totusi putin curios ca are o carcasa marcata Londra, nu Sheffield, dar anul 1860 pare plauzibil.

Valoarea poate sa creasca sau sa scada mult in functie de potentialii clienti.

Acum sunt tare curios, asa ca poate aflu mai multe pe PM ;)
AC NineFingers
Moderator

Absolut corect ! Ceasul e o ciudatenie ! Pe capul ceasului exista Leul si litera L pentru 1960 dar pentru Birmingham , interiorul carcasei si capacului exterior exista stnate pentru London 1960 !! :shock: iar mecanismul e produs de un ceasornicar in sheffeld. Foarte tare mai ales ca nu exista semne ca capul ceasului ar fi aprtinut vreodata altui ceas, totul e unitar ! Nu ceasul este un fusee obisnuit cu bonus de rubine absolut peste tot (pe toate axe`le poibile) chiar si pe ax`ul de armare ! Serial scurt scurt de tot 457, level maxim de calitate pe mecanism pentru 1860 !
Simpatic nuh ?!
AC NineFingers
Moderator

Buf0n scrie:Absolut corect ! Ceasul e o ciudatenie ! Pe capul ceasului exista Leul si litera L pentru 1960 dar pentru Birmingham , interiorul carcasei si capacului exterior exista stnate pentru London 1960 !! :shock: iar mecanismul e produs de un ceasornicar in sheffeld. Foarte tare mai ales ca nu exista semne ca capul ceasului ar fi aprtinut vreodata altui ceas, totul e unitar ! Nu ceasul este un fusee obisnuit cu bonus de rubine absolut peste tot (pe toate axe`le poibile) chiar si pe ax`ul de armare ! Serial scurt scurt de tot 457, level maxim de calitate pe mecanism pentru 1860 !
Simpatic nuh ?!
1960 ! :) 1860 deapt ! O greseala comisa de 2x in acelasi post ! Penibil ! :mrgreen:
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Relaxeaza-te domnule! E evident ca la 1960 nu se mai fabricau de tare multa vreme asemenea bijuterii horologiere. :wink:
amis

Mesaj de amis »

A zis bine 1960.Ceasul este o facatura ucraineana :roll: :mrgreen: Mi-as dori si eu una :idea:
Cu stima
impala2328

Mesaj de impala2328 »

la o cautare rapida :
Maximilian Cohen, Market Building, Thomas Street, Manchester c.1850-1900
Imagine
Zar

Mesaj de Zar »

Nu ma bag la evaluare dar imi place cadranul, frumos lucrat. Este din Ag (asa pare) :?:
AR1070-56E
AC NineFingers
Moderator

:) Daca iti place asa mult il desfac si`ti fac cadou cadranu` :lol:
Da, deobicei genul asta de cadrane sunt din argint cu aplicatii de diverse ornamentatii deobicei de aur de .375(9K) in cantitati nesemnificative .Deasemenea cifrele intotdeauna romane la genul asta de cadrane sunt 100% din acelasi material.
Nu va sfiiti sa dati cu presupusul in a evalua daca va pricepeti ...si daca nu va pricepeti. Am spus eu nu sunt unitate etalon si nici Sf.Petru ceasurilor de buzunar. Cel mai simplu ar fi sa deschideti un ebay sa vedeti cu cat se termina in licitatie deschisa si sa faceti media pe unul asemnator cu buy it now !
:twisted:

Exemplu scurt :

http://www.ebay.co.uk/itm/Solid-silver- ... 1e706ca95a
Scrie răspuns