Jaeger-LeCoultre

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
impala2328

Re: Jaeger-LeCoultre

Mesaj de impala2328 »

colegii mei nu au incercat decat sa dea un raspuns intrebarilor dvs.
probabil,daca nu va raspunde nimeni,va trebui sa dati un mail la JLC . Cu siguranta cei de acolo vor raspunde neintarziat...
dupa receptia raspunsului celor de la JLC, nutresc speranta ca ne veti lamuri si pe noi ,,secretul,, unicitatii ceasului dvs.
multumesc !
Imagine
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Dumi Oldman scrie: DE CE NU GASESC pe net NICIUN EXEMPLAR
...pentru ca fie nu a catadixit nimeni sa posteze un exemplar identic fie exista postari dar sunt accesibile doar membrilor anumitor forumuri!
Zar

Mesaj de Zar »

Dumi Oldman scrie:DE CE NU GASESC pe net NICIUN EXEMPLAR
Explicatia e simpla : Nu tot ce exista s-a publicat si pe Net. Oricum Net-ul este infinit ca informatie, nu ai timp toata viata sa cauti peste tot, presupunand ca exista undeva un exemplar identic. :wink:
AR1070-56E
mihai33

Mesaj de mihai33 »

poate ca link-ul asta ar putea sa clarifice marcajul cadranului

http://jlc.watchprosite.com/show-nblog.post/ti-720313/

se pare ca e vorba de un ceas fabricat in Elvetia, pentru Franta, care a ajuns in Romania :)
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Ceasul este un Jaeger,dar este interesanta intr-adevar linia militara a acestuia.Cadranul nu este rescris,este originalul.De ce nu mai apare altul pe net este o chestiune care poate avea o multime de explicatii.
Cred ca cei de JLC vor oferi o explicatie pertinenta.
Dar ceva asemenator este acesta:

http://www.cjbalm.com/watches/watch84.htm
http://www.cjbalm.com/watches/images/ja ... -watch.jpg

Explicatia aratatoarelor si a cadranului diferit fata de varianta militara 100% este probabil exact cea data de posesorul ceasului.Ceasul nu este dedicat militarilor ci CFR-ului,motiv pentru care s-a diferentiat de cele militare.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

[quote="Dumi Oldman"]Incerc pentru ultima oara sa lamuresc problema mea. Nu-i raspund cu aceeasi moneda lui Gabi1 care ma acuza, fara sa ma cunoasca, de lipsa de caracter. Nu o fac pentru ca stiu bine si ce caracter am si cat de inteligent sunt. Nu reactionez nici la aprecierea lui Buf0n care, fiind satul de povestea "ceasul bunicului meu", ma face mincinos. Nu o fac pentru ca detin adevarul si nu ma intereseaza parerea altcuiva.

Stimate domn,eu nu am afirmat ca nu aveti caracter si nici daca sunteti inteligent sau nu, am afirmat ca aveti un ton usor IMPERATIV ceea ce inseamna cu totul altceva comparativ cu ce ati inteles (pentru edificare consultati DEX :wink: ) Toate cele bune .
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
decebalnicu

Mesaj de decebalnicu »

Poate seamana cu al dvs!
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Eu il gasesc mai asemanator acestuia chiar daca are acelasi calibru:
http://wwii-vintage-military-watches.co ... i-working/
Este un ceas despre care s-ar mai putea discuta, pacat ca tonul si incapatanarea lui D.O. ingreuneaza o discutie constructiva.
watchseller77

Mesaj de watchseller77 »

Am și eu un ceas similar, deci nu este nici pe departe unic

Imagine

Imagine
Dumi Oldman

Mesaj de Dumi Oldman »

Eu nu am afirmat niciodata ca detin un unicat. Ma intriga doar faptul ca nu mai gasesc un exemplar identic. Daca ai sa recitesti cu atentie postarile mele, ai sa te convingi. Voiam, deasemenea, sa aflu amanunte despre anul fabricatiei, destinatia, etc. Ma mai facuse curios si acel "FAB. SUISS" pe care nu l-am regasit la alte modele asemanatoare. Am inceput, cu ajutorul vostru, sa deslusesc franturi din istoria lui. Designul deosebit de al majoritatii deriva din faptul ca nu face parte din seria militara ci dintr-una destinata exportului in Franta. Iata si documentul care intareste afirmatia mea:http://jlc.watchprosite.com/show-nblog.post/ti-720313/. Daca ai ceva informatii mai la obiect, ti-as fi recunoscator daca mi le-ai furniza si mie. Cu stima.
watchseller77

Mesaj de watchseller77 »

Uite că mai există un exemplar identic, postat de mine mai sus.
Avand în vedere ca am avut în urmă cu vreo 6 ani unul cu cadran similar pe care l-am vandut unui colecţionar german,
cred că e un ceas obişnuit, fabricat pentru piaţa franceză sau francofonă.
amis

Mesaj de amis »

Am si eu doua jlc,am sa le caut sa fac niste poze.Poate seamana vreunul cu al Dvs.
Cu stima
Scrie răspuns