Unitas sau chinezesc?

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
maslinosul

Re: Unitas sau chinezesc?

Mesaj de maslinosul »

Imagine

Imagine

Imagine

ASTA E CEASUL LA VANZARE DE COLEGUL NOSTRU PE MERCADOR LA SUMA DE 1000 LEI.
DE CE NU POSTEAZA ACEST ANUNT DE VANZARE SI PE CEASORNICAR.RO SA IL CUMPERE DOMNIILE DVS DACA CONSIDERATI CA ESTE UN ORIGINAL....LA 1000 LEI UN PANERAI LUMINOR ESTE POMANA CURATA DOMNILOR DACA ACEST MECANISM E ORIGINAL.
VA ROG DOMNILOR POFTITI SA CUMPARATI ACEST CEAS :lol: :lol: :lol: E UN CHILIPIR.
CA DACA ACEL MECANISM ESTE ORIGINAL....CE ESTE ATUNCI FAKE LA CEAS?CUREAUA DE PIELE?E DIN IMITATIE DE PIELE?CARCASA....NU E DIN INOX E DIN TABLA?
:lol: :lol: :lol: UITE ASA NE DAM NOI ROMANUL CU PAREREA DAR.....DAR......
of of doamne doamne
Imagine
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

Sa fim corecti pana la capat, acesta este anuntul:
http://mercador.ro/oferta/ceas-homage-p ... DH7hL.html
insist pe textul:
Din motive lesne de inteles, pentru acest ceas imi aleg viitorul proprietar. Nu tin neaparat sa il vand, ii caut stapan pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce poate fi.
Personal am incheiat ; dupa ce vede toata lumea rog moderatorul sa stearga ceea ce nu este legat de topic
Imi pare rau ca nu primesc banii de la maslinosul; as fi premiat pe cei care s-au zbatut sa dea raspunsul corect...
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

are un mecanism unitas original.
atunci ce ramane neoriginal la ceas?carcasa?cureaua?sau ce anume?
Daca cineva a montat un Unitas original - care oricum nu prea are legatura cu mecanismul
"Unitas" dintr-un Panerai - intr-o carcasa de Parnis, sa spunem, a rezultat un ceas cu un mecanism
elvetian care seamana cu un Panerai.

Tu ce nu intelegi? Cred ca te-ai deshidratat umbland prin talcioc, maslinosulll.........
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
adim

Mesaj de adim »

Daca n-ar fi scris Luminor Panerai pe el era un homage. Asa e doar un fake, indiferent ca mecanismul e chinezesc sau nu.
A $20 plastic quartz watch keeps better time than most fine mechanical watches, but anyone comparing the two is missing the point entirely.
Imagine
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

Atentie, nu discutam de un ceas original , este o copie,fake , hommage spunetii cum vreti - culmea este ca am rezistat pana acum ofertelor financiare ; incepe sa imi para rau ca l-am facut , nu il pot demonta ... uneori ma ispiteste sa il dau... clar sunt intr-o dilema cu acesta; cadranul din pacate nu il pot schimba din anumite motive care ar ridica alte polemici; dar parca nu despre asta discutam, nu?
cum ramane cu... pariul? nu sunt ahtiat dupa bani, deci, daca ii primesc , premiez, iar restul il donez forumului pentru plata hosting pe urmatorii ani ; nu glumesc.
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Eu parca tin minte ca dayryad a mai facut cateva ceasuri "mariage". Tind sa cred ca este o carcasa fake cu un mecansim original. Daca asa sta cazul, seasul per ansamblu este fake fara discutie, insa - daca mecanismul este cel din poza - este original (mecansimul, nu ceasul).
Probabil de aceea este postat numai pe mercador si nu si aici.
Later edit> Acum am citit ce scris, inteleg deci ca vanzatorul confirma ceea ce am banuit.
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

1.Aici nu am anunturi de vanzare cu exceptia unora mai vechi neactualizate - nici nu voi posta
2.Daca este atat de hulit , de ce este totusi atat de dorit inclusiv de unii utilizatori de aici ? Clar nu o sa il mai postez, a ridicat saracul prea multe polemici public, iar in privat oferte ; totusi omul se tine de pariu? rezolvam hostingul pe cativa ani
haideti ca sterg anuntul acum sa nu mai polemizam pe tema asta.
maslinosul

Mesaj de maslinosul »

uite acum am incercat si eu aceasi faza...am luat un 2824-2 si am incercat sa il montez intr-o carcasa fake de hublot fusion sa fac un homeage sau cum spuneti voi...si ce credeti...hopa nu se potriveste la dimensiune...nu incape...sau sta prea larga mecanismul....offf si nici la cheita nu se potriveste....ma mira totusi ca la acest panerai luminor care are cheita dedicata....s-ar potivi cu unitasul:)))))).
acele pendulum tag heuer dupa ceasuridemana.ro au tot unitas....si alea sunt originale?:))))))))))
Imagine
maslinosul

Mesaj de maslinosul »

lasati anuntul seful ca sunt multi care sa isi dea cu opinia pe aici...sa vedem totusi cine are dreptate.
Imagine
maslinosul

Mesaj de maslinosul »

maine o sa incerc sa pun un motor de bmw pe trabant.... o merge?
Imagine
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

dreptate despre ce? daca platiti forumului 50 mil sau nu? normal ca anuntul a ramas dezactivat . dvs, de ce ati vrut sa il cumparati ? in privinta unui hommage,copii,fake etc daca apelati la carcase chinezesti asa patiti ; daca apelati la carcase facute un pic mai la vest, va rezolvati problema.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

maslinosul scrie:uite acum am incercat si eu aceasi faza...am luat un 2824-2 si am incercat sa il montez intr-o carcasa fake de hublot fusion sa fac un homeage sau cum spuneti voi...si ce credeti...hopa nu se potriveste la dimensiune...nu incape...sau sta prea larga mecanismul....offf si nici la cheita nu se potriveste....
"Cine stie: face. Cine nu stie: invata pe altii. Iar cine nu e in stare sa invete pe altii: indruma." (Legile lui Murphy, citat aproximativ)
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

@maslinosul: deci te tii de pariu? ca pun si eu 10 milioane la paritate cu 10 de la tine.
Intelege o chestiune: sunt vreo doua forumuri internationale de ceasuri replici, unde oamenii cu asta se ocupa. Iau un ceas fake si pun pe el piese originale pana il aduc cat mai aprope de original. Se cheama modding... de la mod.
Cat de aproape iese? Cat de original este? O alta discutie...Dar se pun nu numai mecansime originale, ci si bezel, limbi, cheita, garnituri etc.Unele se potrivesc, altele nu. Unele merg din prima, altele "sunt luate la pila".
Nu toate ceasurile se preteaza la asa ceva. Un ceas foarte moddat este Omega Semaster PO de 45 de mm.
Sa vezi ce frumos iese ... la "numai" 4/5 din pretul unuia original.
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

maslinosul scrie:maine o sa incerc sa pun un motor de bmw pe trabant.... o merge?
poate te va surprinde, dar sunt cateva dacii 1310 tunate cu motor de bmw...Deci da, merge!

Uite aici cum se face pastrand numai mecanismul (in cazul asta oarecum invers decat a facut colegul nostru)
http://www.rwgforum.net/topic/8428-comp ... ade-guide/
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Imagine

In poza de sus este un mecanism fals. Indiferent cat de bine arata (este moddat de fapt), la incabloc se vede: muchii paralele

Asa arata originalul. Intelegi diferenta? Iti repet, acelasi lucru este valabil si pentru 2824.

Imagine
Ultima oară modificat 21 Noi 2013, 23:24 de către cataradoi, modificat 1 dată în total.
Încuiat