sa incheiem aceasta porcarie....simplu mecanismul desfacut pe bucati....verificat cate rubine are autentice 17 sau mai putin...cele existente sa fie verificate daca sunt rubine adevarate sau plastic rosu....si nu in ultmimul rand adus un mecanism Unitas de genul acesta si desfacut masurat la unitate de microni fiecare piesa in parte....si la fel fiecare piesa in parte de la acest mecanism "chipurile" original.
ne intalnim toti in Pitesti inainte de a face aceste operatiuni...eu vin cu 50 mil in dinti inainte de aceste verificari...domniile dvs care vor sa particepe vin cu cate 10 mil in dinti....ii punem pe toti intr-un cont...dam drumul la operatiuni de fata cu totii aducem eventual un meserias cu scule care sa masoare dimensiunile la piese individual....CASTIGATORUL IA BANII DIN CONT...!!!
IN CAZUL IN CARE eu as avea dreptate....as mai vrea sa imi permiteti sa va fac si o poza de grup cand stati unul langa altii...si sa fac o rubrica noua pe acest forum cu titlul " experti ceasornicari care vorbesc din poze "...cu subtitlu mare ASA NU !!!!!
SIMPLU SI LA OBIECT.
CE O LUNGIM ATATA
Unitas sau chinezesc?
- maslinosul
Re: Unitas sau chinezesc?
va abateti rau de la subiect... pariul era daca este sau nu original mecanismul nu? la asta sa raspundeti. 
Timpul este prietenul sau dusmanul nostru.
- maslinosul
Re: Unitas sau chinezesc?
Intrucat depaseste limitele rezonabilului subiectul se inchide.
Nu insa si pariul asa ca....strangeti banii.
Nu insa si pariul asa ca....strangeti banii.