Identificare ceas IWC

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Scrie răspuns
puLsOr

Identificare ceas IWC

Mesaj de puLsOr »

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati sa identific acest ceas, lasat de tatal meu mostenire: https://imgur.com/a/55NMUmO
Multumesc anticipat!
valentin1234

Re: Identificare ceas IWC

Mesaj de valentin1234 »

Bun venit pe forum!

Poze cu mecanismul si interior/exterior cu capacul spate!
Pare ok ceasul....din ce vad......
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
puLsOr

Mesaj de puLsOr »

Bine v-am gasit!

Imi poti furniza un tutorial cum sa deschid capacul spate? Nu stiu cum si nu am mai facut asta pana acum.
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Anii 60-70, probabil cal. 89, carcasa aur, caran afectat ca la majoritatea iwc din perioada aia. Dacă e lăsat moștenire eu zic să îl păstrezi așa cum e, eventual un service și un geam nou.
puLsOr

Mesaj de puLsOr »

Cam asta era si planul. O restaurare, o servisare sa functioneze cum trebuie, si as dori sa-l port eu, nu sa-l vand. Dar as vrea sa stiu exact ce model e, daca e posibil, ca sa stiu si eu ce am la incheietura cand ma intreaba cineva.

De asemenea, cam care ar fi un pret corect pentru o restaurare? Am trimis vreo 2-3 mailuri, mi s-a raspuns deocamdata dintr-o singura parte:
Buna ziua, carcasa de restaurant si placat cu aur, 450 ron, servisare mechanism fara piese schimb 150 ron, curea ceas piele naturala 50 ron

O zi buna
E mult, e putin? O recomandare unde sa ma duc cu el pentru servisare / restaurare, in Bucuresti?
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Pe vremea aia nu erau modele cu nume, puțini producători aveau nr de referință la ceas, deci nu există la ceasul tău un nume de model. Dacă chiar o să te întrebe cineva îi spui că ai IWC cal. 89 și cred că e de ajuns pt 99.99% din popuplația planetei, dacă ai discuție cu vrun cunoscător atunci și el o să știe ce am zis eu mai sus, acest ceas nu e un model anume. Poți căuta ceasuri similare iwc 89 și după forma aneselor posibil să găsești un nume pt acea formă, mai mult de atât...irelevant.

Carcasa eu bănuiesc că e de aur și nu placată, dar chiar și placată dacă ar fi eu nu m-aș atinge de ea. Geam nou, service și purtat, nimic mai mult.
puLsOr

Mesaj de puLsOr »

Am inteles. Multumesc pentru explicatii. Sincer nici eu nu ma gandeam la placare si alte nebunii. As vrea o servisare si o curatare daca e posibil a cadranului.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Sincer ,la 150 lei servisarea ceasului,mi se pare f.ieftin...... :)
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Scrie răspuns