rubin scrie:Asa ca si chestie eu la Rolex nu ma exprim pana nu vad mecanismul ! Sunt replici de 2000 dolari de Rolex care sunt evident copiate perfect ! Sa nu uitam ca este poate cel mai falsificat brand !
Deci ! Daca este original - felicitari !
Totusi nu ar strica, pt tine si linistea ta sa te duci la Bucuresti ( apropo, nu ai trecut locatia !!! ) si sa ii ceri lui Mihai Ceciu o autentificare ! Eu asa cred ca e indicat.
BbcBbc are si a avut ceasuri adevarate in posesie si nu este genul de om pe care il crezi
tty iar dac a crezut ca e o replica este o parere probabil influentata de probabilitatea de regula miiiiica de a poseda un Rolex original ! Nu trebuie sa te superi ci sa intelegi !
Salut tty,
Ma citez pentru ca aceste cuvinte erau pe la pagina 2 unde lucrurile nu erau inca incinse.
Felicitari pentru ceas
Eu am votat replica cu motivatie bazata pe probabilitate. Exista o probabilitate mult mai mare ca americanii sa fi ajuns pe luna decat sa vezi prin Romania un Rolex Daytona si mai ales sa vorbesti cu un om care cunoaste modelul. Dupa cum se mai istoriseste pe aici si prin lume, pentru autentificare este necesara vizionarea mecanismului si parerea unui om chiar avizat cum este Mihai Ceciu. Sper sa vedem foaia semnata si stampilata de el ca sa nu mai fie dubii
Am un vecin prin cartier care are un Daytona din aur galben, inclusiv cureaua, care este asortat cu un Porsche Cayenne
Cand vine cineva si spune ca a cumparat un Daytona de pe Ebay, se declara sigur pe autenticitate fara sa deschida ceasul si mai are si contre pe aceasta tema cu unii membri cum este bbcbbc iar acel membru nu este vreun ceasornicar de seama atunci este normal sa am multe semne de intrebare. Daca luai ceasul din magazinul Rolex era alta poveste.
Sa analizam altfel - un coleg spune ca este replica, proprietarul spune ca nu dar fara argumente solide si apoi mai ia si in baza pe acel coleg care are si a avut ceasuri mai renumite decat un Daytona !!!!!! - eu nu sunt deloc fan al modelului adica prefer la Rolex modelele simple automatice - apoi incepe o discutie avad baze de genul ,,eu stau foarte linistit" dar nu l-am desfacut, nu mi-a spus nimeni autorizat ca e Ok - se ajunge unde s-a ajuns.
Apropo, daca ne respectam pe acest forum ne punem si locatia asa ca si chestie
O mica istorioara si inchei respunsul - Breitling, un ceas la fel de falsificat - Un om se duce undeva in RO sa il repare la service autorizat - ceasornicarii primesc ceasul si incearca sa il repare, fac comanda pentru o anumita piesa si desi ceasul li se parea perfect autentic primesc raspunsul de la firma cu pricina ca acea piesa nu exista printre piesele de Breitling !!! concluzia o tragi tu iar istorioara nu e din auzite si nici de pe net

Sau bongiorno....