Poljot Lunar Moonphase serie limitata

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Scrie răspuns
maslinosul

Poljot Lunar Moonphase serie limitata

Mesaj de maslinosul »

De curand am intrat in posesia unui Poljot Lunar cu complicatie cronograf+fazele lunii,intr-o stare de NOU-impecabil ca in magazin.Intentionez sa vand acest ceas sa pot acoperi cheltuielile unei noi achizitii.am identificat ceasul ca fiind un Poljot Lunar,insa nu pot sa imi dai seama in privinta pretului cam cat este,acesta din informatiile culese de pe net osciland intre 250 euro/dolari pana la 900,1000 euro/dolari.
Ideea este urmatoarea,multe din modelele gasite pe internet sunt Poljot Lunar dar fiind serie limitata de 400,altele de 1000,altele au limbile altfel nu cu superluminova,altele nu sunt placate cu aur si au cadranul alb nu galben,iar majoritatea modelelor de pe net sunt Buran si sunt scrise in engleza nu in rusa.99% din ele sunt prezentate cu diametru 38 acesta are 40 in urma masurarii,majoritatea din cele de pe net sunt prezentate a fi ceasuri vintage sau din anii '80-'90,acesta personal consider ca nu poate fi din acesti ani ca arata ca proaspat scos din vitrina unui magazin.
ce pot spune despre ceasul meu dupa ce l-am analizat este faptul ca are 100% superluminova la limbi,este un cronograf mecanic de 25 rubine,are o rezerva de 46 ore testata personal,are o abatere de +2-3 sec/24 ore testata personal fara a fi ajustat(nici nu am habar cum s-ar putea desface ceasul acesta),90% are geam cristal saphire deasupra si 100% mineral spate,carcasa ai inchizatoarea este placata cu aur..nu stiu in cati microni,are complicatia fazele lunii,este serie limitata de 500 bucati sau cel putin asta scrie pe el,are o curea de piele aparte,excentrica din piele de pisica de mare.
atasez jos poze care sa ilustreze ce spun eu
AS DORI SA IMI SPUENTI PARERILE VOASTRE PRIVIND PRETUL CEASULUI CA NOU SI CAT AR VALORA SECOND HAND SI ORICE DATE SUPLIMENTARE MAI CUNOASTETI/GASITI MAI ALES CEI CARE STITI LIMBA RUSA(CE SCRIE PE EL).

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine
xxxbanxxx

Re: Poljot Lunar Moonphase serie limitata

Mesaj de xxxbanxxx »

http://www.ebay.com/itm/Poljot-LUNAR-2- ... 1c386125a8

http://www.ebay.com/itm/POLJOT-LUNAR-1- ... 2583e8fd4e

Ca idee.... rusii au o "perceptie" ciudata asupra editiilor limitate, fac un model de ceas si scriu pe el editie limitata DAr in acelasi timp acelasi model e disponibil si fara numerotare, deci nu mai e editie limitata...
Un pret acceptabil dpmdv ar fi 200-300 euro. Dar nu stiu daca vei lua acesti bani in Romania...putini dau bani multi pe ceasuri rusesti, chiar daca sunt cronografe si editii limitate!
Scrie răspuns