Ba.....mie-mi place! Nu vad nimic kitschos aici, mi se pare ca stie exact carui public se
adreseaza oferind - la 600 lei - un ceas chrono cu un mecanism mai mult decat decent,
poate cel mai bun al momentului la acest nivel, finisaje, curele, bratari care par ok....in poze!
In plus, in anul orloger 2014, cand intreaga industrie pare guvernata de impostura, cand trecerea
de la Eta la Sellita s-a facut cu o discretie dezgustatoare, cand chiar producatorii Swiss Made impun
ideea ca nu conteaza ce mecanism are ceasul atata timp cat acesta functioneaza....asocierea Peren
cu IAR, bourul moldovean....zimbrul carpatin....Cavalerii de la Malta.....mi se pare total irelevanta.....
ca si gaselnita de marketing. ACEST CEAS NU SE ADRESEAZA COLECTIONARILOR, ati observat?
Felicitari asadar, Bicart, tineti-o tot asa.....dar mai rar pe site-urile romanesti pentru ca noua ne place,
deh.....sa dam cu cacao in stanga si dreapta....oricui indrazneste sa ridice capul

Consolarea ar fi ca
istoric, sunteti intr-o companie foarte selecta: Mircea Eliade, Constantin Brancusi, Enescu.....
P.S. Mi-ar placea sa oferiti ceasornicar.ro unul dintre ceasurile dv. care sa se "plimbe" pe la membri si
poate sa genereze opinii...sugestii....review-uri, de ce nu? Poate ca asta va aduce si ceva investitori