PEREN

Ceasuri Romanesti si pentru Romania
Scrie răspuns
Achraf
Moderator

Re: PEREN

Mesaj de Achraf »

cumanul scrie:... ceasul Dvs. nu e nici macar o gluma.
E ok ca vreti sa faceti si sa vindeti ceasuri dar incercati sa intelegeti carui fel de "public" va adresati!
Gresit! Este un banc prost, rau de tot!
(si un kitsch PEREN pe deasupra!)

'Succesuri'!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Ba.....mie-mi place! Nu vad nimic kitschos aici, mi se pare ca stie exact carui public se
adreseaza oferind - la 600 lei - un ceas chrono cu un mecanism mai mult decat decent,
poate cel mai bun al momentului la acest nivel, finisaje, curele, bratari care par ok....in poze!

In plus, in anul orloger 2014, cand intreaga industrie pare guvernata de impostura, cand trecerea
de la Eta la Sellita s-a facut cu o discretie dezgustatoare, cand chiar producatorii Swiss Made impun
ideea ca nu conteaza ce mecanism are ceasul atata timp cat acesta functioneaza....asocierea Peren
cu IAR, bourul moldovean....zimbrul carpatin....Cavalerii de la Malta.....mi se pare total irelevanta.....
ca si gaselnita de marketing. ACEST CEAS NU SE ADRESEAZA COLECTIONARILOR, ati observat?

Felicitari asadar, Bicart, tineti-o tot asa.....dar mai rar pe site-urile romanesti pentru ca noua ne place,
deh.....sa dam cu cacao in stanga si dreapta....oricui indrazneste sa ridice capul 8) Consolarea ar fi ca
istoric, sunteti intr-o companie foarte selecta: Mircea Eliade, Constantin Brancusi, Enescu.....

P.S. Mi-ar placea sa oferiti ceasornicar.ro unul dintre ceasurile dv. care sa se "plimbe" pe la membri si
poate sa genereze opinii...sugestii....review-uri, de ce nu? Poate ca asta va aduce si ceva investitori :)
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Clipper

Mesaj de Clipper »

Si mie imi place ideea, nu inteleg de unde atata ura si adversitate spre cineva care incearca efectiv sa faca ceva, orice. Nu inteleg de asemenea cum de s-ar gandi cineva ca acest brand s-ar adresa fix si in primul rand colectionarilor, mi se pare si absurd sa scoti primul ceas pe piata si sa fie si adresat colectionarilor. Ideea e absurda prin prisma resurselor financiare, tehnologice si logistice necesare unei astfel de incercari, nu din alte motive. E timp si pentru ceasuri pentru colectionari.

Cei carora nu le place cred ca mai bine s-ar abtine din comentarii si si-ar continua treburile personale, gen umblat prin targ si cumparat conserve, executat "proiecte" franken si alte fineturi de ale colectionarilor.

Sugestia mea pentru cei implicati in acest proiect ar fi sa dea o atentie mult mai mare pozelor de prezentare si de marketing, e mare nevoie de niste poze profesionale, realizate cu aparatura profesionala de catre cineva care stie ce face, avem colegi pe forum aici, amatori, care pot da clasa oricand pozelor pe care le vad pe site sau pe kickstarter.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

[
Clipper scrie:... Nu inteleg de asemenea cum de s-ar gandi cineva ca acest brand s-ar adresa fix si in primul rand colectionarilor,
Initiativa (oricat de deplasata ar fi ea) prezentarii unui asemenea ceas pe un forum de colectionari ii apartine in exclusivitate autorului proiectului.

Clipper scrie:..Cei carora nu le place cred ca mai bine s-ar abtine din comentarii si si-ar continua treburile personale ...
Drepturile de a nu placea, de a critica, la fel si dreptul de a fi fascinat de kitsch sau de a avea gusturi discutabile fac parte din libertatea exprimarii opiniei, libertate dobandita in 1989 cu pretul a peste 1000 de victime.

PS
..celor carora nu le place cred ca mai bine s-ar abtine de la comantarii... (off...gramatica asta)

dar pentru ca s-a insistat prea mult pe un subiect suficient de "subtire" solicit inchiderea topicului.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Nu am sa inchid subiectul ,deoarece cred ca discutiile pe aceasta tema,fie apreciative sau depreciative,sunt benefice pentru initiatorul proiectului,in sensul ca poate sa-si dea seama ,cu putin discernamant,ce este bine de facut si ce nu.
Prezentarea de pe mwrforum a avut aspecte care nu mi-au placut defel,dar ideea de ceas facut la noi imi place in masura in care este insotita si de doza de realism si modestie necesare.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Bicart

Mesaj de Bicart »

:) Parca am vazut desfasurarea topicului acesta mai devreme la confruntarea dintre Iohannis si Ponta. Confruntarea intre normalitate si deja cunoscuta Romanie. A sosit vremea schimbarii oameni buni.
vasiledincu

Mesaj de vasiledincu »

Dap, un mincinos - impostor pretinzand ca e ceea ce nu e de fapt.
Contra normalitate.

PS: a va sti lungimea nasului propriu nu va scade din cifra IQ.
Just my 0.02
"Esti prost si vrei sa te remarci?
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
Bicart

Mesaj de Bicart »

Am sa postez aici si o parte din prezenta media de pana acuma. Voi incerca sa apar pe cat mai multe blog-uri si site-uri de specialitate posibile. Va multumesc pentru suport

http://wristreview.com/?p=12524
http://www.watchpaper.com/2014/11/09/pe ... onographs/
http://www.masterhorologer.com/2014/11/ ... ction.html
http://watchandworn.com/2014/11/11/pere ... ckstarter/

Voi posta noi link-uri cand vor aparea noi publicatii.

Toate cele bune.
freeforsound

Mesaj de freeforsound »

Domnule Bica, apreciez ambitia dvs dar rezultatele sunt PENIBILE ! ceasurile au un design banal si nu au nimic in comun cu IAR-80.
Prin ce se deosebesc ceasurile dvs de ceva similar de la Casio dar care costa in jur de 30-40 euro ?
Cate ceasuri puteti monta la acel birou banal = lipsa ergonomie si purtand acele manusi chirurgicale cu 2 numere mai mari ?
................
..........................

AROGANTA !
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

freeforsound scrie:Domnule Bica, apreciez ambitia dvs dar rezultatele sunt PENIBILE ! ceasurile au un design banal si nu au nimic in comun cu IAR-80.
Prin ce se deosebesc ceasurile dvs de ceva similar de la Casio dar care costa in jur de 30-40 euro ?
Cate ceasuri puteti monta la acel birou banal = lipsa ergonomie si purtand acele manusi chirurgicale cu 2 numere mai mari ?
................

AROGANTA !
Imagine
SBLA047
Bicart

Mesaj de Bicart »

satiriadis scrie:
freeforsound scrie:Domnule Bica, apreciez ambitia dvs dar rezultatele sunt PENIBILE ! ceasurile au un design banal si nu au nimic in comun cu IAR-80.
................

AROGANTA !
Imagine
Asa este. :) m-am obijnuit deja
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

De fapt ar trebui sa se numeasca nu PE-REN ci PE-NIBIL.
dumcatalin

Mesaj de dumcatalin »

daca in general am cam aceeasi parere cu tine acum tin sa spun si eu ceva.
din pn tau de vedere ceasurile asamblate de el nu-s bune de nimic. ok. am inteles asta de la primele tale posturi pe threadul asta.
daca nu poti exprima pareri diferite inceteaza sa mai postezi pe acest thread. ai atatea altele unde poti posta ceva constructiv si folositor.
bicart nu va evolua daca parerile pe care le impartasesti sunt doar de genul "de rahat, penibil" etc.
in ceea ce priveste acest thread si posturile tale, ori posteaza ceva constructiv ori nu mai posta nimic, te rog. nu cred ca ai cum sa-l ajuti(sau sa-i schimbi in bine gandirea) daca vei continua sa iti exprimi astfel parerea.
nici eu n-as cumpara vreun ceas d-al lui dar nici nu l-ar arde pe rug pt ca baga niste quartz-uri in carcase.
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Trebuie sa recunosc ca ai dreptate.
Am sperat ca zgaltaind-ul putin pe "creator" va reusi sa inteleaga deficientele proiectului.
Ceasul ca atare nu e nici mai bun nici mai rau decat nenumarate altele. Ceea ce dezamageste e cadranul insipid si prezentarea fantasmagorica in care se regaseste totul, de la visele copilariei la IAR si Dracula.
Fiind un echivalent orologier al campaniei lui Ponta ma opresc aici intrucat se apropie turul 2.
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

Daca nu va suparati (si nici Longines) eu as incerca abordarea IAR 80 (scuze "montana" pentru exemplu) :
Imagine
-Atentie la remontoar
-Atentie la bezelul rotativ cu indicator interior
-Atentie la design cadran
- obligatoriu personalizare (IAR 80)
Modele :
- ar merge si cu ronda (chrono) - desi de larg consum
- ar merge mai bine automatic pe eta sau SW
- ar merge pur mecanic (eta 6498) de diametru mai mare gen "pilot"
- cred ca ar merge si pe 7750
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
Scrie răspuns