colectie pendule
Re: colectie pendule
In principiu nu caut improvizatii. Daca as fi cautat asa ceva,l-as fi reparat pe cel din imagine. Dar asa cum am spus,imi trebuie unul identic dar in stare buna. Sunt destul de comune,acestea avand dimensiuni relativ standardizate,dar eu le-am terminat,nu mai am ,le-am folosit pentru altii si nu mai am cand imi trebuie mie. Se mai intampla.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
abarth_mcm
ceva proaspat refacut:
un gustav becker original

de mici dimensiuni, dar simpatic
un gustav becker original

de mici dimensiuni, dar simpatic
Asta da colectie... Felicitari!
-
abarth_mcm
da: dar pe unele le-am mai dat...altele au sosit proaspete..
nu stiu cate am in momentul de fata - nu le-am numarat: peste 25 oricum
colectionar inseamna daca strang vreo 100
problema e cu spatiul insa...de aceea am si mai dat din ele.. dar am si achizitionat: nu ma pot abtine sa nu cumpar
problema e ca au devenit tot mai rare si tot mai scumpe
nu stiu cate am in momentul de fata - nu le-am numarat: peste 25 oricum
colectionar inseamna daca strang vreo 100
problema e cu spatiul insa...de aceea am si mai dat din ele.. dar am si achizitionat: nu ma pot abtine sa nu cumpar
problema e ca au devenit tot mai rare si tot mai scumpe
-
abarth_mcm
si multumesc de apreciere 
tot ce am, am numai functional. nu am nicio pendula stricata. nu tin pendule stricate. absolut tot am reparat.
au mai fost cazuti cand in loc de reparatii am facut pendul bucati pt piese, dar au fost cazuri extreme cand am considerat ca nu merita reparatia.
tot ce am, am numai functional. nu am nicio pendula stricata. nu tin pendule stricate. absolut tot am reparat.
au mai fost cazuti cand in loc de reparatii am facut pendul bucati pt piese, dar au fost cazuri extreme cand am considerat ca nu merita reparatia.
In cazul pendulelor, spatiul intr-adevar reprezinta o problema pentru ca sunt voluminoase. E bine daca te pricepi sa le si repari. Mai greu cu piesele in cazul unor modele, stiu pe cineva care a vrut sa restaureze o pendula, o piesa din mecanism era rupta si nu vroia nimeni sa o refaca. Asa ca si-a facut facut omul nost' singur piesa respectiva, apoi a dus-o la ceasornicar pentru revizie si reglaj. O sa-i fac o poza cand mai trec pe la el.
Daca zici ca nu te poti abtine sa nu cumperi, e de bine, inseamna ca e de unde!
Daca zici ca nu te poti abtine sa nu cumperi, e de bine, inseamna ca e de unde!
-
abarth_mcm
asa este: piesele uneori lipsa reprezinta o problema: de aceea e bine ca unele pendula sa fie luate strict de piese. piesele cumparate separat sunt extrm de scumpe. da: eu as cumpara si mai multe pendula dar unde sa le tin? cu timpul nu se vor mai gasi..
-
abarth_mcm
se pregateste ceva frumos pt un proiect viitor

mecanism Gustav Becker extrem de murdar, dar aparent complet si ce e mai important: nu pare a fi umblat in el
cadran deosebit

mecanism Gustav Becker extrem de murdar, dar aparent complet si ce e mai important: nu pare a fi umblat in el
cadran deosebit