Ceasuri De Masa (Mecanice)
Splendide fotografii! Remarcabil decor! "Super Tam-Tam"!
* * *
Zic eu in locul lui Lucian! Kinzle [Tam-Tam] furnizor pentru aviatia militara germana inca din anii '930, ceasuri 8 zile pentru camioanele infanteriei, prezent in mecanisme Wempe si ceasuri de masa pentru armata federala germana in anii '950. Aa', ... si sa nu uit de ceasurile de masa "tip CFR" amintiri ale bunicilor nostrii!
* * *
Zic eu in locul lui Lucian! Kinzle [Tam-Tam] furnizor pentru aviatia militara germana inca din anii '930, ceasuri 8 zile pentru camioanele infanteriei, prezent in mecanisme Wempe si ceasuri de masa pentru armata federala germana in anii '950. Aa', ... si sa nu uit de ceasurile de masa "tip CFR" amintiri ale bunicilor nostrii!
Original Junghans "Hippo"
Original Junghans "Hippo"-acesta este ceasul care mi-a terminat nervii in primele clase, dandu-mi o desteptare extrem de dureroasa auditiv...
Enjoy

Enjoy

everything around me, but me, is changing
Sunt nascut in 1974, si eu stiu ceasul asta dintotdeauna
, s-ar putea sa fie ceva mai vechi, voi ce spuneti?
Doar cartonul cadranului a imbatranit/ingalbenit, iar pe carcasa sunt cateva urme de razbunare pentru trezirile intempestive
Alarma se opreste prin apasarea butonului de sus, dar din pacate nu de fiecare data!
Doar cartonul cadranului a imbatranit/ingalbenit, iar pe carcasa sunt cateva urme de razbunare pentru trezirile intempestive
Alarma se opreste prin apasarea butonului de sus, dar din pacate nu de fiecare data!
everything around me, but me, is changing
-
Repulse
Re: Ceasuri De Masa (Mecanice)
Salutare tuturor,
Sunt nou pe acest forum si am sa pun cateva poze cu ceasurile din modesta mea colectie.
Iata primul, achizitionat recent. De mult imi doream un ceas C.F.R.
Functioneaza bine pentru anii lui.

Am sa revin si cu alte poze.
Din greseala am postat si la "subiect nou".Se poate sterge.
Rog moderatorii sa nu se supere pe mine.
Sunt nou pe acest forum si am sa pun cateva poze cu ceasurile din modesta mea colectie.
Iata primul, achizitionat recent. De mult imi doream un ceas C.F.R.
Functioneaza bine pentru anii lui.

Am sa revin si cu alte poze.
Din greseala am postat si la "subiect nou".Se poate sterge.
Rog moderatorii sa nu se supere pe mine.
Foarte frumos ceasul.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Langa splendidul Kinzle CFR (dar si mai inainte Tam-Tam si Hippo) pun si eu un Junghans CFR!
A fost pus la punct (estetic si functional) de Claudiu. Pacat ca n-am imagini de dinainte!
- - - - - - - - - -

A fost pus la punct (estetic si functional) de Claudiu. Pacat ca n-am imagini de dinainte!
- - - - - - - - - -

Superb
Un astfel de"CFR" imi doresc si eu de mult timp.
Superba macheta,ce marcaje are??
Un astfel de"CFR" imi doresc si eu de mult timp.
Superba macheta,ce marcaje are??