Numele de bachus...
Achizitie ceas, buget cca 1500
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Achizitie ceas, buget cca 1500
Pentru ca id-ul ( numele) imi era cunoscut de pe alte forumuri auto.
Numele de bachus...
Numele de bachus...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
A, nu. Multi betivi ce se cred zei ai vinului si vitei0de vie...gherghin nicolae scrie:Pentru ca id-ul ( numele) imi era cunoscut de pe alte forumuri auto.
Numele de bachus...
Sa inteleg ca mecanismul acestui Certina DS1 este net superior acelui Bulova automatic din linkul pe care l-am atasat in topic...
Superior in sensul ca este elvetian, foarte cunoscut, si mai bine cotat la nivel tehnic.
Dar in aceeasi masura, cel japonez nu are de ce sa nu functioneze cum trebuie. E facut de Citizen.
Poate e indicat sa privesti ceasul ca un intreg, la ce conteaza mecanismul daca nu-ti place cum arata?
Pana la urma daca-ti place Bulova mai mult nu e o problema! Daca dai banii e important sa iti placa, nu te va incalzi cu nimic ca spune cineva ca e mai bun.
Mai arunca un ochi si la Claude Bernard, au multe modele care se invart in jurul a 1500-1600 RON: https://www.bb-shop.ro/ceasuri-de-mana- ... matic.html
Sau daca nu te hotaresti, mai asteapta. Ocazii si promotii noi mai apar. Eventual vei avea cativa banuti in plus, si mai multe optiuni din care sa alegi.
Dar in aceeasi masura, cel japonez nu are de ce sa nu functioneze cum trebuie. E facut de Citizen.
Poate e indicat sa privesti ceasul ca un intreg, la ce conteaza mecanismul daca nu-ti place cum arata?
Pana la urma daca-ti place Bulova mai mult nu e o problema! Daca dai banii e important sa iti placa, nu te va incalzi cu nimic ca spune cineva ca e mai bun.
Mai arunca un ochi si la Claude Bernard, au multe modele care se invart in jurul a 1500-1600 RON: https://www.bb-shop.ro/ceasuri-de-mana- ... matic.html
Sau daca nu te hotaresti, mai asteapta. Ocazii si promotii noi mai apar. Eventual vei avea cativa banuti in plus, si mai multe optiuni din care sa alegi.
Multumesc! Cateva zile tot o sa mai astept. In fond, daca tot am plecat de la 800, ajungand la 1500, as putea suplimenta pana la vreo 2000, daca ar fi sa ma impresioneze ceva in mod deosebit. Intrebarea o adresasem intrucat chiar imi place acel Bulova, doar ca geamul din cristal mineral il trage in jos in decizia mea.Gabi scrie:Superior in sensul ca este elvetian, foarte cunoscut, si mai bine cotat la nivel tehnic.
Ultima oară modificat 10 Feb 2016, 01:21 de către bachus, modificat 1 dată în total.
Salut, vezi si asta https://www.bb-shop.ro/_files/galerie_f ... s_1034.jpg safir 38 mm si mecanism automatic foarte bun 1500 ron dar daca vrei quartz care este mai precis si nu trebuie resuscitat dupa 2 zile de nepurtat atunci sunt la 1500 ron variante foarte multe cu mecanisme eta sau ronda ce te vor tine mult si bine https://www.bb-shop.ro/_files/galerie_f ... s_6033.jpg de exemplu mecanismul acesta eta 955 112care costa 1700 ron safir si 41mm eu personal acesta il recomand
- controller
Dacă nu vrei neapărat ca ceasul să fie nou, din magazin, poți arunca un ochi și în aria de vânzări a forumului.
Bugetul disponibil îți poate oferi niște opțiuni interesante, de la membrii de încredere.
Bugetul disponibil îți poate oferi niște opțiuni interesante, de la membrii de încredere.
If time is money, I'll spend my money on time.
Imi place acesta https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-ori ... safir.html
Este un ceas bun? Credeti ca merita, comparativ cu Certina DS1?
Este un ceas bun? Credeti ca merita, comparativ cu Certina DS1?
-
valentin1234
Orientul are niste lucruri in plus - al doilea fus orar si PR, foarte importante daca asta-ti doresti.
Certina este elvetian.....deci....mai mult prestigiu, nume mai sonor...safir amandoua....interesant de
stiut daca mecanismul de la Orient are hack si incarcare manuala
Nu cred ca poti da gres cu niciunul...
Spor!
Certina este elvetian.....deci....mai mult prestigiu, nume mai sonor...safir amandoua....interesant de
stiut daca mecanismul de la Orient are hack si incarcare manuala
Nu cred ca poti da gres cu niciunul...
Spor!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Orient are 0 street cred, deci in ideea in care il va intreba cineva ce fel de ceas si-a luat, reactiile vor fi intre "Ori...ce?!" sau "Doar un Orient?!" 
Pana in 1300-1500 ron parerea mea este ca merita cumparat si Orient, peste aceste sume probabil exista variante elvetiene mai preferabile...asta din punct de vedere al prestigiului, nu neaparat al functionarii/abaterii, etc. Eu detin doua elvetiene dar curand o sa iau si un orient care chiar mi-a placut vazandu-l in magazin!
-
valentin1234
Ce inseamna 0 street? Lumineaza-ma LucefereClipper scrie:Orient are 0 street cred, deci in ideea in care il va intreba cineva ce fel de ceas si-a luat, reactiile vor fi intre "Ori...ce?!" sau "Doar un Orient?!"
Intre timp, am aflat ca Orientul in discutie are hack si se incarca din coronita, la nevoie! Deci....bun de luat!
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Sunt curios si eu ce e cu O street...asteptam lamuririvalentin1234 scrie:Ce inseamna 0 street? Lumineaza-ma LucefereClipper scrie:Orient are 0 street cred, deci in ideea in care il va intreba cineva ce fel de ceas si-a luat, reactiile vor fi intre "Ori...ce?!" sau "Doar un Orient?!"![]()
Intre timp, am aflat ca Orientul in discutie are hack si se incarca din coronita, la nevoie! Deci....bun de luat!
-
valentin1234
Si un topic in care bat eu campii despre Orient:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... rejudecati
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... rejudecati
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)