seiko velatura kinetic direct drive vs Longines Hidroconques
Re: seiko velatura kinetic direct drive vs Longines Hidrocon
Vezi daca iti place http://www.bbcollection.ro/_files/galer ... s_6033.jpg este un Certina la 1700 ron cu acelasi mecanism ca si in Longines de 41mm ,safir,otel316l si seria ds royal nou nout cu garantie 2 ani eu personal pe acesta la-s alege
Multumesc in primul rand pentru sfaturi.Longinesul este de 39mm iar velatura l-am gasit la o promotie cu suma de 2500 ron( este modelul SRH003P).Eu sunt un tip mai mare si ma gandesc ca seiko cu 43mm(50mm cu tot cu cheita) mi se potriveste mai mult fata de longines 39mm(41mm cu cheita) insa ma imbrac si des la costum iar de aici si dilema mea.Daca ar fii sa merg strict pe ce imi place cum arata ar fii Seiko dar ma gandesc sa ma si tina macar 5 ani fara sa merg prin service cu el la schimbat te miri ce.O sa ma uit si la Certina, am vazut ca e destul de recomandata aceasta companie fata de alte companii mai consacrate.
- florin.stanciubz
Eu iti recomand cesul care iti place cel mai mult si pe acela il poti purta indiferent de ocazie. (cel putin asa procedez eu)
achizitionandu-ti cureaua de piele sau panza/nato potrivita pentru el.
postez mai jos cateva idei sa porti acel seiko la costum (de ex):

achizitionandu-ti cureaua de piele sau panza/nato potrivita pentru el.
postez mai jos cateva idei sa porti acel seiko la costum (de ex):

"Timpul este imaginea mobila a eternitatii imobile."
Platon
Platon
La costum de clown merge de minune 
La 2500 lei ambele sunt extrem de scumpe pt. ce ofera. In acesti bani poti lua ceas cu receptie prin satelit si nou - evident de la distanta superior.
http://www.ceasuridemana.ro/citizen-sat ... 35981.html
http://www.ceasuridemana.ro/citizen-sat ... 35981.html
AR1070-56E
- timetwister
Si mai raman bani si de pantofi cu toc.
Nu inteleg aceste mici rautati, consider ca fiecare are gusturile lui si nu poti cataloga un om dupa aceste gusturi.In legatura cu citizenul,am deja un eco drive din titaniu si oricum doresc unu din cele 2 ( cand ti se pune pata pe ceva...).Multumesc pentru sfaturi si la fel cum am facut in alte cazuri, le voi urma
Aici nu e vorba de gusturi. E vorba de o eticheta anume impusa de situatiile in care va aflati. Daca dumneavoastra vreti sa purtati ceasurile de mai sus la ''costum''(in adevaratul sens al cuvantului) si sa stati in casa, e ok. Exista si costum casual spre sport la care puteti purta ceasurile astea, dar sa spuneti ca gusturile nu se discuta si ca ceasurile astea sunt de costum nu prea merge ca toata lumea se gandeste cand vine vorba de ceas de costum la a purta un ceas cat mai elegant si mai fin(subtire si fara prea multe brizbrizuri pe cadran si carcasa). Depinde foarte mult ce faceti si unde mergeti cand sunteti imbracat in ''COSTUM''. 
-
mateifilip
Salut, din punctul meu de vedere nu se potrivesc cele doua variante pentru costum, no way...
Imi permit sa postez un citat dintr-un guide sa-ti alegi un dress watch : "Just because James Bond wore a Submariner with a dinner jacket doesn’t mean you should. A dress watch is the most elegant of watches. It has one purpose and that’s to tell time. It need not have complications." Mai departe explica ce inseamna in opinia lor un ceas destinat costumului : "A dress watch needs to be simplistic. Elegant. And above all, minimalistic. It isn’t some gaudy watch that’s bejeweled with diamonds or a chronograph that is so big it looks like a clock. It is subtle, understated and charming. They aren’t intended to be worn with jeans and a t-shirt; to the gym; or bowling on Saturday night. It pairs with your business suit, your dinner jacket, and in some cases, a tuxedo."
Sfatul meu e ca inainte sa il achizitionezi, sa te gandesti bine pt ce situatii ai avea nevoie de el.
Imi permit sa postez un citat dintr-un guide sa-ti alegi un dress watch : "Just because James Bond wore a Submariner with a dinner jacket doesn’t mean you should. A dress watch is the most elegant of watches. It has one purpose and that’s to tell time. It need not have complications." Mai departe explica ce inseamna in opinia lor un ceas destinat costumului : "A dress watch needs to be simplistic. Elegant. And above all, minimalistic. It isn’t some gaudy watch that’s bejeweled with diamonds or a chronograph that is so big it looks like a clock. It is subtle, understated and charming. They aren’t intended to be worn with jeans and a t-shirt; to the gym; or bowling on Saturday night. It pairs with your business suit, your dinner jacket, and in some cases, a tuxedo."
Sfatul meu e ca inainte sa il achizitionezi, sa te gandesti bine pt ce situatii ai avea nevoie de el.
- florin.stanciubz
Recunosc ca am exagerat cu cuvântul ''costum'' făcând acea recomandare.
Uite așa învățăm lucruri noi în privința codului de ținută business și ceasul potrivit pt asta.
Referirea mea era la faptul ca poți adapta ceasul accesorizandu.l așa cum vrei în fct de situații, gandindu.ma la acea ținută smart casual (blug/denim+ camasa + sacou, culori, modele, asortate, fără cravata, etc).
Tot observ în momentul de fata ca se îndrăznește sa se ''spargă'' acel cod de tinuta clasic, prin accesorii mai '' indraznete''.
Dar cred ca depinde unde vrei sa mergi și unde se impune sa respecți acel cod de ținută business.
Uite așa învățăm lucruri noi în privința codului de ținută business și ceasul potrivit pt asta.
Referirea mea era la faptul ca poți adapta ceasul accesorizandu.l așa cum vrei în fct de situații, gandindu.ma la acea ținută smart casual (blug/denim+ camasa + sacou, culori, modele, asortate, fără cravata, etc).
Tot observ în momentul de fata ca se îndrăznește sa se ''spargă'' acel cod de tinuta clasic, prin accesorii mai '' indraznete''.
Dar cred ca depinde unde vrei sa mergi și unde se impune sa respecți acel cod de ținută business.
"Timpul este imaginea mobila a eternitatii imobile."
Platon
Platon
https://www.bb-shop.ro/_files/galerie_f ... _35110.jpg este 15 mil la b&b online de ce sa dai 25 de mil pe ala de care zici?Longinesu la 25 de mil e scump pt cati ani are si pe deasupra e si zgariat si lovit...ia-ti kineticu de pe b&b e frumos si merita