Buna ziua,
Sunt interesat de ceasul Porsche Design watch.
https://www.olx.ro/oferta/ceas-porsche- ... dg3Nb.html
Este original, se merita o astfel de achizitie?
Are modul chrono DD, ce parere aveti?
Orice sfat este binevenit.
Multumesc.
Intrebare Porsche Design watch
Re: Intrebare Porsche Design watch
Pret 5000 de euro si el il da la 900 de euro pe motiv ca i-a taiat cureaua originala ca sa-i vina mai bine si ca nu mai are accesoriile, actele si cutia la el ? Unul care da atatia bani pe un asa ceas o sa pastreze tot de la acel ceas, chiar si niste folii de plastic.
Nu pot sa-mi dau seama din pozele alea daca e original. Stiu ca se fac fake-uri dupa Porsche Design. Vad ca e dezactivat anuntul. Ar putea sa fie original dar ciudat ca l-ar da doar cu atat. Oricum pretul ala de 5000$ probabil e umflat...
Modulul Dubois Depraz nu e mare smecherie... E un fel de add-on adaugat unui mecanism obisnuit (aproximativ).
Nu pot sa-mi dau seama din pozele alea daca e original. Stiu ca se fac fake-uri dupa Porsche Design. Vad ca e dezactivat anuntul. Ar putea sa fie original dar ciudat ca l-ar da doar cu atat. Oricum pretul ala de 5000$ probabil e umflat...
Modulul Dubois Depraz nu e mare smecherie... E un fel de add-on adaugat unui mecanism obisnuit (aproximativ).
-
Legionaru'
O fi aflat ca a intrat sub lupa baietilor de pe ceasornicar!
Daca ar fi sa dau 5000 de euro pe un ceas cu siguranta nu acesta ar fi alesul.
Daca ar fi sa dau 5000 de euro pe un ceas cu siguranta nu acesta ar fi alesul.
-
lavricaelx
I am zis ca il verific.
Nu sunt expert dar totusi mie mi se pare original.
Nu sunt expert dar totusi mie mi se pare original.
Si mie mi se cam pare original dar, intre noi fie vorba, daca ar fi fake nu ar fi fake d-ala de 200-300$. Sunt unele fake-uri care-s scumpe si greu de descoperit.
Mi se pare ciudat ca l-ar da la asa pret si si mai dubios ca nu are acte, cutie si restul. Daca ar fi original (indiferent ca era obtinut prin cai legale sau nu) tot nu prea vad cum a ajuns de la 5000 la 900.
Mi se pare ciudat ca l-ar da la asa pret si si mai dubios ca nu are acte, cutie si restul. Daca ar fi original (indiferent ca era obtinut prin cai legale sau nu) tot nu prea vad cum a ajuns de la 5000 la 900.